2777
2789
عنوان

بارداری

47 بازدید | 2 پست

کسایی ک ۴۰ ب بالا بچع دار میشن.

میخواستم اینجا تاپیک بزنم بمونه یادگار.چرا یسریا تو دل این جور ادمها ک سنشون ۴۰ هست خالی میکنن. الان خانما با خانمهاییی ک ۱۰ تا میزادین فزق داره. الان دوتا میزان اون موقع بچه اخر میرسید ب ۴۰ سالگی کجاش بده.سن ازدواج رفته بالا شرایطا فرق کرده بچه دار شدن هم سنش رفته بالا. قضاوت نکنیم همو.علم نشون دادخ بچهاییی ک تو سن بالا دنیا میان باهوشترن.خیلی از بازیگرا تو سن بالا باردار میشن.تحت نظر دکتر همه چی خوبه خودم ۳۸ سالگی زایمان کردم خیلی همه چیمم عالی بود. بنظرم .بجای این قضاوتها فرهنگ زندگیتون رو درست کنید ورزش کنید کتاب بخونید . چرا خارجیا دیر حامله میشن کیف زتدگیشونم میکنن. و پیراشونم تو مجلس و پارلمان تا ۹۰ سالگی کار میکنن اینجا خانمها تو ۵۰ سالکی میزنن بغل. خوب ورزش کنید حالتون زندگیتون خوب باشه. والا من از بچگی ورزش میکنم الاننم ۴۰ سالمه روحیم و همه چیم مثل ی جوون ۲۰ سالس.شاید باورتون نشه ولی واقعا تاثیر داره ورزش کنید. شیرینجات کم بخورید. خلاصه گفتم ب کسایی ک ندوونسته میان نظر میدن بچه تو سن نوجونی و جونی چ کنه با پدر و مادر پا ب سن. اولا کی میدونه کی میمیره. بعدم ما خودموم پدر و مادرمون پا بسن بود ۴۰ سال اختلاف داشتیم احترامم داشتیم الانیا چی انقدر سنا بهم نزدیک بچه با پدرو مادر ک احترامم نیست وسطشون. گفتم اینارو بگم ک قضاوتها برداشته شه یکم از میان.😊😊😊😊

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز