2777
2789
عنوان

من زشتم

218 بازدید | 10 پست

البته بچه بودم همه میگفتن خوشگلی گذر زمان و دردو بدبختی پیرم کرد

داشتم فکر میکردم اگه چشامو لیفت گربه ای کنم و و دماغ عمل کنم ویه زاویه فک بزنم میشم چقد جذاب میشم

این کارا چقد پول میخواد؟

البته من تو پول عمل دماغ موندم بقیه بماند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به جای اینکارا برو رواندرمانی

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

اگر احساس خوبی به خودت نداشته باشی بعد عمل هم حس زیبایی نخواهی داشت شاید اوایلش اعتماد به نفس کاذب بگیری ولی به بیست و چهار ساعت نکشیده یه ایراد جدید از خودت پیدا میکنی که بری باز دستکاری کنی. اول مشکلتو ریشه یابی کن و حلش کن بعد برو هر عملی دوست داری انجام بده اصلا هم بد نیست منم انجام دادم اگه بعدش حس زیباتر شدن داشته باشی خیلیم خوبه ولی واقع بینانه باید بری جلو و نه احساسی.

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز