2821
2789
عنوان

تاخیر حرکتی

196 بازدید | 14 پست

دختر ده ماهه م هنوز گردنش کامل سفت نشده خانوما،غلتم نمیزنه ولی یکم خودشو جلو میکشه حالت سینه خیز،تازگیاهم انقدر کار کردم باهاش میتونه بشینه ولی با کمک،رو پاهاش نگه میدارم وامیسته حتی قدم برمیداره ولی از کمر خیلی شله خم میشه ب جلو،رو زمین خیلی جنب و جوش داره خودشو حتی از رو بالشت با کمک ارنج بلند میکنه ولی تا سرپا میگیرمش شل میشه از کمر،وزنشم زیاده نسبت ب سنش،بهترین دکتر بردم میگن تاخیر تکاملیه بهش پیراستام و کلسیم و داروهای تقویتی دادن،ولی دله من خونه برای بچم ک مثل هم سنهاش نیست،توروخدا اگ تجربه ای دارید راهنمایی کنین و برای دخترمم دعا کنید ،دلم برای زیباییش میسوزه خیلی خوشگله خیلی همه جا میبرمش اول از زیباییش تعریف میکنن،میگم خدایا این زیبایی هدر نره تورو ب بزرگیت قسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ماه دیگه ب این حالت میخندی باورت نمیشه من سر هر چیزی گریه و استرس داشتم ولی فهمیدم من حساس بودم

همه چیز درسته تپله سنگینه نمیتونه مطمعن باش هیچ مشکلی نداره پرنسس نازت

چیزی نیس مگه همه آدما باهم یکی هستن اینو مادرم همیشه میگه بچه یکی زود دندون در میاره دیر حرف میزنه یکی دیر راه میوفته ،براش آیت الکرسی ناس فلق بخون فوت کن بهش چشم بد ازش دور باشه خدا حواسش به کوچولوت هست درست میشه صبوری کن مادر گل

متخصص مغز و اعصاب ببر تا خیالت راحت بشه گلم.....

بردم عزیزدلم میگن سالمه حتی دکترش میگه احتباجی ب ام ار ای هم نیست فقد باهاش تمرین کن و خیلی بازی کن همین،حتی گفت کاردرمانی اگ میتونی ببر اگ نه هم خونه فیلماشو بگیر کار کن

خیلی سخت تحمل همچین رنجی دکتر گفت چی؟گفت رشدش عادی میشه؟چون زود متوجه شدین خداروشکر

میگه باید صبر کنی،دور سرش قدش وزنش همه چیشم خوبه سابقه تشنج و ایناهم نداره شکرخدا،بعد زایمانمم تو دستگاه نرفته اصلا حتی بدو تولدش سریع سینه مو گرفت و شیر خودمو خورد واقعا توی کار خدا موندم

چند ماه دیگه ب این حالت میخندی باورت نمیشه من سر هر چیزی گریه و استرس داشتم ولی فهمیدم من حساس ب ...

الهی خدا از دهنت بشنوه بچه اولمه خودم سنی ندارم تمام امید و زندگیم این بچست لژفا خیلی برامون دعا کنین

چیزی نیس مگه همه آدما باهم یکی هستن اینو مادرم همیشه میگه بچه یکی زود دندون در میاره دیر حرف میزنه ی ...

مامان خودمم همیشه اینومیگه،میگه رو بچه نازم عیب نذار،صبوری میکنم و توکل برخدا،لطفا از دعای خیرتون مارو بی نصیب نذارین عزیزم

دخترم دور سرش از تولدش ب ابنور خیلی خوب رشد کرده وزن و قدشم همینطور،توی دستگاه هم نرفت بعد تولدش هم راحت سینه مو گرفت و خوب میخورد ماشالله اشتهاشمخوبه بلع غذاییش هم خوبه،واقعا موندم ک چرا اینطوری شد