2821
2789
عنوان

خیانت خیانت

1376 بازدید | 34 پست

من و همسرم یکسال درگیر طلاق بودیم بخاطر دخالت خانواده ها، و بعد یکسال آشتی کردیم و دوباره به هم برگشتیم، و توی اون مدت قهری، ما با هم ارتباط هم داشتیم و میدونست که من خیلی دوسش دارم

و بعد من فهمیدم همسرم با یه دختر دیگه توی اون مدت رابطه جدی داشته و حتی قول ازدواج به هم داده بودن و ( حتب خانواده دختره خبر داشتن از رابطشون)

و بعد که من برمیگردم، همسرم میگه با زنم آشتی کردم و تموم( به گفته خودش😑)

بعد چند ماه از زندگیمون، دختره به همسر من زنگ میزنه که یه نفر مزاحمم شده بیا آمار پسره رو برام در بیاز

همسر منم میگه باشه مشخصاتش رو بفرس برات آمارشو میگیرم و بهت خبر میدم( اینو خودم توی گوشیش دیدم)

و چند روزی با هم ارتباط تلفنی در این مورد داشتن

حالا تازه من از این موضوع باخبر شدم،، اینا همش به گفته همسرم بوده

چیکار کنم؟ میشه با همچین مردی زندگی کرد

( من این تاپیک رو چند بار زدم، چون میخوام نظرات همه رو بدونم)

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

توجیه شوهرت چیه ؟؟؟دیدی طلبکاره .بگو چه جالب چون برای منم خواستگار اومده بوده و چون تصمیم قطعی داشتیم برای طلاق .منم رو اون موضوع ها تمرکز کرده بودم اما الان دیگه ارتباطی باهاشون ندارم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ولی از نظر من که خودم بچه دارم. خیلی چیزا رو تحمل کردم

ولی خب بیشتر مردای عوضی که دیدم هم خیانت میکنن معلوم نیست اگه طلاق گرفتی بهتر از این یا بدتر از این گیرت بیاد

از دنیا وآدماش متنفرم 🖤

خوب عکس العملت چی بود نگفتی مگه تو پلیسی با وکیل وصی دختر مردم نگفتی این کارت خیانت بوده و الانم ادامشه؟

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

به همسرت بگو اگه میخوای جدی ادامه بدی دیگه فردین بازی برای دیگران کافیه اما مسئله اینجاست که این ادم به اندازه شما به این رابطه پایبند نیست بنظرم فعلا زیر نظرش بگیر

یه وقت ۱ ساله برای خودت تعیین کن

باردار نشو

ببین رفتارش باهات چطوره

اگر میبینی میپره با یه خداحافظی اینده ات رو نورانی کن

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

عزیزم من نمیگم زندگیتو بهم بزن چون خودمم سر خونه زندگیمم دلم نمیاد

ولی کاش تو که میخواستی طلاق بگیری یبار دلو میزدی به دریا تمومش میکردی چون خشت اول گر نهد معمار کج،تا ثریا میرود دیوار کج

اصلااااا

یعنی اگه جای من بودین حدا میشدین؟

خیلی اظهار پشیمونی میکنه و گریه میکنه

ولی من دیگه حسی بهش ندارم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بایدبهش بگی وقتی تموم کردی بایدکلاتمومکنی نه که مثل داداشش بشی

ولی تامیتونین قهرنکنین اگرزندگیتون رودوست دارین ازخونه متعلق به خودتون نرین قهری که یه روزه باشه پیش میادولی اونجوری نباشین پاشین برین اگه رفتی هم بایددیگه برنگردی

خیلی آدمامنتظرجای خالی برای نشستنن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792