2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدن درد که فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه با ناخن عزیزم .

اما حقیقت اینه که واقعا هرکاری کنی با ناخن کاشت؛ غسل گردنته و این اعمالتو دچار مشکل میکنه.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

ناخونامو خودم کاشت میکنم اونم وقتی به مهمونی میرم بیشتربا تیپژل کار میکنم واقعا فکر میکنی توی دنیا فقط ناخونت گناه داره که غسلت مونده آدما پشت سر هم حرف میزنن پول یتیم میخورن به ناموس مردم دسا دراز میکنن ایا بدون ناخون غسلشون درسته بدون کاشت

همین الان برو غسلتو بگیر حتی با این ناخون ها ،خدا بزرگتر از اوناست که به خدا چیزهای کوچیک دل بنده هاشو بشکنه اگرم خواستی یاد بگیر خودت موقع نیاز بزاری بعد ریمو کنی

خب تو ک اعتقاد داری چرا کاشت کردی؟؟؟!!!

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

ناخونامو خودم کاشت میکنم اونم وقتی به مهمونی میرم بیشتربا تیپژل کار میکنم واقعا فکر میکنی توی دنیا ف ...

عزیزم من در حالت عادی نهایت یکساعت غسل باشه گردنم روانی میشم درد شدید میگیرم اینسری ک غسل دادم حس میکنم درست نیست ک اینهمه درد دارم