2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شهود چیز عجیبیه توی خیلیا ذاتی هس

خودم گاهی عجیبب درست کار میکنه گاهی هم عادی

ولی به نظرم تو همه هس باید بهش باور داشته باشی من معتقد بودم نباید به حسم تکیه کنم و کلا نادیده بگیرم وقتی منطقی پشتش نیس فهمیدم وقتی جدیش میگیرم بهتر کار میکنه

شهود منظورت یعنی چی عزیزم ؟؟

ما چند عالم داریم عالم نار هپروت ناسوت ملکوت جبروت لاهوت هاهوت

مراقبه اینا که همش به اجنه شیاطین وصله کامل توضیح دادم نهایتش تو به عالم نار شیطان وصل میکنه

اما شهود چیزی نیست که الکی کسی پیدا کنه مگر اینکه بنده مخلص با قلب سلیم بی گناه پاک نماز اول وقت نصف روز شب در حال عبادت خدا باید همه حداقل نصف بیشتر ویژگی اخلاقی پیامبرا اماما داشته باشه صبور بدون دروغ بدون گناه بدون تهمت بدون ذره ای بدی به کسی اینجوری تازه می تونی اول مومن و ایمان بودنتو به خدا نشون بدی بعدش وقتی کاملا پاک شده خداوند بسته به حکمتش درا حکمت پ ایمان به روی تو باز میکنه

شهود چیز عجیبیه توی خیلیا ذاتی هس خودم گاهی عجیبب درست کار میکنه گاهی هم عادی ولی به نظرم تو همه هس ...

شهود ذاتی به شرطی که خدایی باشی کاملا مثل پیامبرا اماما پاک باشی به دور از گناها وگرنه شیطان هم می تونه شهود شیطانی انسانو بالا بیاره جوری بهش نشون بده که ن این شهود پاک خدایی

تو یه کتابی خوندم هر چقدر بیشتر به قلبت گوش بدی قوی تر میشه مثلا

گاهی میبینی دلت به چیزی نیست یچیز کوچیک مثلایکی اصرار میکنه بیا بریم فلان جا و تو هم وقتت شاید کاملا آزاده ذهنت میگه برو ولی اصلا دلت نمیخواد بری، وقتی میری میبینی ای بابا قبلش حس کرده بودما

یا کاریو که به دلت افتاده و مدام تو دلته انجام نمیدی و بعدش میفهمی چه اشتباهی کردی

اگر سعی کنیم به این صدای قلب گوش بدیم و هماهنگ باهاش عمل کنیم میشه تمرینی برای تقویت شهود

(برای انسجام قلب و مغز مراقبه های جودیسپنزا جالبه)

لایک نکنید❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز