2777
2789
عنوان

عدد بتا

104 بازدید | 2 پست

سلام روزتون بخیر خانما ، لطفا هر مسی اطلاع داره بهم کمک کنه ... من پریودیم نامنظمه کلا ، رابطمونم با کاندوم بود تا۲۸فروردبن یعنی از ۲۴روز قبل اقدام ب بارداری کردیم .......هفته ثبل علائم بارداری داشتم تست بتا دادم مثبت شد بعد ی تیتر بتا دادم ۹۳ بود سه روز بعد مجدد تکرار کردم همون ازمایشگاه که شده بود ۱۰۱ ، راستی سونو رفتم مشخص نبود چیزی ... دکترم میگه بتات خوب بالا نرفته ممکنه خارج رحم باشه پرسیدم گفتم ممکنه بچه کوچیک باشه گفت شاید .... امروز دوباره تیتر بتا دادم بعد ۴۸ساعت ، منتظرم جوابش غروب بیاد .... خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنین ممکنه بچه ام سالم باشه و سالم بمونه ؟ و اینکه یکم درد کشاله ران از سمت بیرونی دارم انگار ک پاهام کشیده شدن

کسی نمیتونه جواب دقیقی بهت بده. شاید خیلی زود رفتی تیتر دادی. والا من چیز عجیبی از حرفات دریافت نکردم. اگر عدد بتایی که غروب میگیری بالا رفته باشه یعنی احتمال خیلی بالایی بارداری داره روال خودش رو سالم و صحیح طی میکنه اما حتما باید سونو بشی تا ساک دیده بشه. گمونم بتا باید بره بالای هزار تا ساک دیده بشه.

اوایل بارداری باید صبور و پیگیر باشی تا خیالت راحت بشه. حتی بارداری سالم هم همین روال رو داره.

پیش ماما نرو. فقط پیش متخصص زنان برو.

🦢🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز