2777
2789
عنوان

بارداری بعدازسقط

386 بازدید | 40 پست

دوستای عزیز من امروز بعداز یکماه که ازسقطم میگذره پریودشدم

میخوام این ماه اقدام کنم ولی میترسم

بارداری اولم بود وبعداز۹ماه اقدام باردارشدم و

سقطم هفته ۶ بود و خودبه خودی سقط کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ولی تا سه ماه به بدنت استراحت بده و تقویتش کن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ببخشید عزیزم بقایات چقدر بود تو سونو چون منم الان بقایا دارم ونگرانم

من ۸/۵ میلی متر بود...دوباره شیاف استفاده کردم ولی متاسفانه شیاف فقط پخشش کرده بود و ۱۲ میلی متر شده بود که مجبور به کورتاژ شدم

خدایا مرسی  
من ۸/۵ میلی متر بود...دوباره شیاف استفاده کردم ولی متاسفانه شیاف فقط پخشش کرده بود و ۱۲ میلی متر شده ...

من هنوز خونریزی دارم به نظرت هنوز چیزی باقی مونده که خونریزی دارم؟اخرین بار 25میلی بود

ببخشید عزیزم بقایات چقدر بود تو سونو چون منم الان بقایا دارم ونگرانم

عزیز بقایا متفاوت هست یه اندازه نیست من خودم دوبار سقط داشتم که تو سونوی بعد سقط بقایای نبود و اندازهاشون با هم فرق داشت بجای نگرانی میتونی سونو انجام بدی 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
امضات    

به حکمتش دل ببندیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز