2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسره یا دختر😅

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

موهای پسرمو اصلا دلم نمیومد کوتاه کنم انقدرم بلند شده بود واسش میبستم تا دوسالگیش که باباش بدون اینکه بهم بگه خودش تو خونه کوتاه کرد🥲

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

موهای نی نی رو باید فقط بوس کرد بس ک بوی گل میدهههه🥹🐤

نمیرسه ببر آرایشگاه مردونه ها شاید بعضیاشون صندلی کودک داشته باشن کوتاه کنن قشنگ

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

موهای پسرمو اصلا دلم نمیومد کوتاه کنم انقدرم بلند شده بود واسش میبستم تا دوسالگیش که باباش بدون اینک ...

الهی قربونش برم منم اصلا دلم نمیاد خانواده میگن کوتاه کن قوت بچه میره به موهاش

آخه بچم پسره اذیت میشهباز دخترو میشه بست من اگه دختر بود عمرا کوتاه نمیکردم خودمم موهام بلنده

اتفاقا موهاش خیلی شلخته و درهم شده یکی کوتاه یکی بلند یکی صاف یکی فر 🥴و هم اینکه کم پشته

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز