2777
2789
عنوان

کاشت مژه

124 بازدید | 14 پست

سلام 

خانوما نظرتون راجب کاشت مژه چیه تا حالا انجام دادید راضی بودید ؟ 

منظورم مژه های ک تو آرایشگاه میزارنه 

اگه من بزارم میتونم نگهش دارم آدم اذیت نمیشه 

لطفا اگه کسی انجام داده یا دیده بگه ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انجام دادم

پدرم در اومد

مژه هام ریخت

پولم هدر رفت

چشمام میخارید نمیتونستم بخارونم

خلاصه مردم و زنده شدم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
انجام دادم پدرم در اومد مژه هام ریخت پولم هدر رفت چشمام میخارید نمیتونستم بخارونم خلاصه مردم و ...

الان دیگه انجام نمیدید ؟ 

پشیمون شدید از کاری ک کردید؟

انجام دادم پدرم در اومد مژه هام ریخت پولم هدر رفت چشمام میخارید نمیتونستم بخارونم خلاصه مردم و ...

دقيقا منم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اصلا بهت پيشنهاد نميكنم 

تمام مژه هاي خودتم ميريزه 

من يكماه مثل شيمي درماني كرده هازبودم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الان دیگه انجام نمیدید ؟  پشیمون شدید از کاری ک کردید؟

دقیقا یه هفته بعدش رفتم همرو برداشتم

پشیمون شدم

عزیزم راهنماییت کردم ولی اگه پولش برات مهم نیست انجام بده تجربه کن

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
شما گزاشتید؟

کسی نمیگه زشت میشه

وقتی میکاری احساس میکنی قشنگه

ولی سخته

واقعا اذیت میشه ادم

من کردم اما خیلی تو خواب تکون میخورم همه مژه هام کنده شد   بعدش ماوالا دبل لش زدم الان از قبل هم بلندتر شده خوده مژه رو تقویت کنی بهتره با اینکه طول میکشه دائمی هستش

2790
2778
2791
2779
2792