2777
2789
عنوان

فرزانه کجایی 😭

1063 بازدید | 17 پست

دلم برای همکلاسیم یه ذره شده حدود تقریبا ۱۷_۱۸شایدم ۲۰ ساله هیچ خبری ازش ندارم .توی شبکه های اجتماعی هم نمیتونم پیداش کنم.روزی نیست که یادش نکنم

اما اینو میدونم که اون اصلا به من فکرم نمیکنه😭😭😭

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یه دوست دوران ابتدایی داشتم آخرین بار تو فروشگاه دیدمش الان یه هشت سالی گذشته:)

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

منم یه دوست دوران ابتدایی داشتم آخرین بار تو فروشگاه دیدمش الان یه هشت سالی گذشته:)

هعییی

یکی از هم دانشگاهیامو چندسال پیش تو ایستگاه مترو یه لحظه دیدم پشیمونم چرا نرفتم جلو

راستش اونموقع خجالت کشیدم اما الان خییلی پشیمونم کاش می رفتم جلو خودمو نشونش میدادم.از اون باید بخاطر خیلی چیزا حلالیت بگیرم😭

آسیه کجایی دبستان بهشت سال ۹۳ تو حیاط مدرسه بازی میکردیم 🥲🥺

انشالله بتونین پیداش کنین.دلم برای تک تک همکلاسیم تو کل دوران تحصیل تنگ شده😭

هعییییکی از هم دانشگاهیامو چندسال پیش تو ایستگاه مترو یه لحظه دیدم پشیمونم چرا نرفتم جلوراستش اونموق ...

کاش میرفتی پیشش

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

خوش بحال شماهایی که از دورانتحصیل تا حالا باهم دوستین

منآدم منزوی ای هستم چندین ساله هیچ دوستی ندارم

بخاطر شرایطی که تو زندگیم پیش اومد خودمو از همکلاسیم پنهون میکردم.یکی دوتاشون بنده خداها چند سال پیش تماس گرفتن پیام دادن اما من .... ای کاش الان داشتمشون

کاش میرفتی پیشش

اره

خییییلی پشیمونم.من تو این شهر هیچکس رو ندارم خیلی تنهام

اونموقع بخاطر یه سری مسائل روم نشد برم جلو اما کاش....