2777
2789
عنوان

همسایه

225 بازدید | 10 پست

من با شوهرم بدلایل مختلف و تکرار وشدتش بیشترم برا بچه هام جدا زندگی میکنیم ولی طلاق نگرفتیم من هر موقع میرفتم خونش بالایی اذیتمون میکرد زنشو رد میکرد عمله میآورد یا ب در و همسایه میسپرد با تیکه طعنه اربده ادا زنگ آیفون خلاصه کلی لجن بازی آزار بدن وقتی ام ک زنش ناک ناک و خل بازی لگد و دیوار داشت هی میگفت من معتادم و مواد و .کم کم بعد سالها ک حرفاشون شد زر زر جور در نیومد ب نوع رابطه جنسی اون حرفاش میخندیدن ک من دیگه گفتم این تمسخر و زوم کردن انگیزشی و را انداختن چیزای دیگست خیلی ناراحت شدم در باره زندگیشون نظر دادم جالبه اینجور آدما با گفتن اینک نقشه و هدفشون تخریب یا بچه کشیه خودشونو ب وهم و مزه آوردن زندگی خودشون میزنن!کلا آدمای روانی بیفتن ب جون زندگی آدم بد دردین من بعد حرفیم باشن ی دوسشون حتی گذری ببینم مجبورم رحم نکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید دو بار خوندم ولی متوجه نشدم، من گیرندگیم پائینه یا شما منظورتون رو درست بیان نکردید؟؟

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

استارتر جان خوبی عزیزم؟

انصافا یه خطشو خودت فهمیدی که ما همرو بفهمیم؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)