2821
2789
عنوان

وام ازدواج 🥲

351 بازدید | 11 پست

بچه من چند ساله عقدم بعد از چند سال تازه وام ازدواج در اومده منم همین ۳۰۰ تومن وام که میخوام بگیرم

نمیدونم با این ۳۰۰ تومن چطوری اون وسایلی که مونده را بگیرم

هنوز یخچال

ظرف شویی

مبلمان

سرویس خواب

ناهار خوری

فرش سالن

فرش آشپزخانه

فرش اتاق خواب

پرده سالن

سرویس پلاستیک

فر تو کار

جا حبوباتی هام ااین اصله کاری ها مونده نمیدونم چیکار کنم

هنوز از سر بقیه وسایلی که از قبل گرفتم باید قسط بدم 😭😭🥲🥲🥲

میدونم اگه این ۳۰۰ تومنم خرج کنم دیگه جای پول نیس که بخوام اون بقیه را بگیرم با این ۳۰۰ اگه فقط یه یخچال فر بگیرم 🥲

چقدر جهیزیه گرفتن اونم امسال با این اوج گرونی سخته 🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا یخچال رو باید تا الان شوهرت میخریده ها ، یخچال تلویزیون لباسشویی وظیفه زن نیست

ظرفشویی میخوای چیکار واجب نیست والا فر هم واجب نیست

فقط واجبات رو تهیه کن فعلا ، تخت هم فعلا نگیر ، رو تشک بخوابین خو ، همه که نباید اول زندگی وسایل آنچنانی داشته باشن ، کم کم میخرین دیگه ، میز ناهار خوری هم اصلا واجب نیست

من اکثر چیزا رو بعد از یک سال و خورده ای تکمیل کردم

سخت نگیر اصلا

من حتی آشپرخونم فرش نداشتم اوایل ، پارچه پهن کرده بودم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

والا یخچال رو باید تا الان شوهرت میخریده ها ، یخچال تلویزیون لباسشویی وظیفه زن نیستظرفشویی میخوای چی ...

بهشون گفتیم گفتن ما رسم نداریم بعدم انتظار دارن من همه چی ببرم 🥲🫠

بهشون گفتیم گفتن ما رسم نداریم بعدم انتظار دارن من همه چی ببرم 🥲🫠

ای کاش باهاشون وصلت نمیکردین، هرچی به نفعشون نباشه میگن رسم نداریم دیگه،راحت

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

ای کاش باهاشون وصلت نمیکردین، هرچی به نفعشون نباشه میگن رسم نداریم دیگه،راحت

دوسش داشتم آخه 🥲

ما خودمون رسم شیر بها داریم رسم داریم مثلاً داماد یا باید چند تیکه وسیله بزرگ بگیره یا سرویس چوب ولی این از اول گفتن ما رسم نداریم با هزار تا بحث فقط یه تلویزیون گفتن میگیرن 🤦🏼♀️