2821
2789
عنوان

پرولاکتین

179 بازدید | 10 پست

میشه مرتب پریود شد ولی پرولاکتین بالا باشه من تنبلی تخمدان دارم پرولاکتین گاهی بالا میره چند هفته بعد خودش میاد پایین استرس هم زیاد دارم پرولاکتین باعث تومور میشه آخه سی تی رفتم چیزی نبود اما سرم و معدم خیلی درد میکنه اسید معدمم میاد بالا هر ماه هم مرتب پریود میشم اما سر دردم خیلی زیاده همش غمگین و افسرده ام ورزش و رژیم و تغییر زندگی تأثیر داره

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند بوده

یادم نیس ولی بالا بود وسط سیکل پریودی آزمایش دادم بعدش اما روز سوم پریود دادم نرمال بود

منم پرولاکتینم بالا بود سردرد هم داشتم رفتم دکتر مامایی قرص کابرگولین داد یه مدت مصرف کردم ازمایش دا ...

من فک میکردم چون پریودم منظومه یعنی پرولاکتین بالا نیست

دکتر رفتی بهت گفت این باعث تومور میشه؟اگه خودت از تو اینترنت خوندی، زیاد فکرتو درگیرش نکن چیزی نیست ...

سی تی دادم چیزی نبود دوباره هم آزمایش دادم خوب شده بود اولین بار هم که آزمایش دادم استرس داشتم شدید

دکتر رفتی بهت گفت این باعث تومور میشه؟اگه خودت از تو اینترنت خوندی، زیاد فکرتو درگیرش نکن چیزی نیست ...

از اینترنت میخونم دکتر گفت پریود میشی همراه پس مهم نیس به خاطر تنبلی تخمدان میره بالا

تا وقتی سردرد داری یعنی بالاست،به منظم بودن پریود نیست

وای ترسیدم حداقل امید داشتم پریود میشم بالا نیس

2824
2823
2791
2779
2792