من از یکی خوشم میاد
البته جریان مال گذشته ست ولی ذهنم گاهی میره سمتش و اذیت میشم به صورت ناشناس بهش پیام دادم و البته بعد سه هفته جواب داد
پیامم سرکاری بود بیشتر یعنی گفته بودم من از شما خوشم میاد خواستم اگر وارد رابطه نیستید باهم آشنا شیم
بعد سه هفته گفت دوربین مخفیه ؟
بعد دیگه بحث شروع شد
اون زمان بین یه تعداد زیاد فالویینگ فقط یه دختری رو فالو داشت اونم این و فالو داشت
ولی زیر هیچ عکسی از هم دیگه لایک نداشتن در حالی که دختره دوستای این پسره رو هم فالو داشت دوستاشم لایک میکردن عکسای دختره رو
بعد بهش کفتم یه نفر فالو داری گفتش اون دختر هم چون هم شهری و ورزشکار بودن ( مث خودش ) فالو کردن منم به خاطر احترام بک دادم ( منم دیگه پیگیر نشدم چون خانواده پسره رو میشناختم و حسم میکفت پسر خوبیه
بعد دیگه اون اصلا پیگیر من نبود من پیگیر بودم
ارتباطمون قطع شد چون منخودم و معرفی نمیکردم و اون هم همش میگفت تو پسری ..
حالا من بعد ها یه دو ماه شاید رفتم تو پیجش دیدم عه دیگه دختره رو فالو نداره رفتم تو پیج دختره دیدم عه اینم دیگه اون و نداره فالو 🫠
بعد دوباره یه جوری ارتباط گرفتم بازم پرسیدم راجب دختره گفتم دیدم انفالوش کردی چرا ؟ میشناختیش گفت نه نمیدونم کی بود تنها بود تو پیجم گفتم زشته ( ولی خب همون حین یه دختر ورزشکار دیگه هم فالو گرده بود )
البته تو بحثامون میخواست از دستم خلاص شه گفت اصلا با یکی بودم وقتی بلاکت میکردم و جواب نمیدادم ( میدونست حساسم و اینا ) گفتم با همون دختره ؟ گفت کدوم دختر ؟ بعد خودش یکم بعد نوشت اها کاراته کارو میگی ؟ گفتم اره . گفت نه بابا
گفتم پس ازکجا فهمید انفالوش کردی ؟ گفت کاز زشتی بود.؟ معلومه دیگه میفهمه
نظر شما چیه ؟ اها یه مدت هم پیج دختره بسته شده بود . احتمال دادم فالووینگ یاب و اینا داشته باشه ( بهش میومد لوس باشه )