2777
2789
عنوان

ترک پوستی

891 بازدید | 27 پست

من کلا بدنم ترک پوستی داره،جالبش اینه اصلا نمیدونم کی افتادن یا کی سفیدشدن...رفتم دکتر گفت ترک پوستی هیچ درمانی نداره و حتی کرم های جلوگیری از ترک همش دروغه واین لیزرو کربوکسی اینا همش بخاطر پوله..گفت تو اگ وقتی ترکات قرمزم بودن هرکاری میکردی خوب نمیشدن،و حتی خود خداهم نمیتونه اینارو خوب کنه چون ترک یه پوست مردست و کاریشم نمیشه کرد

نظر شما چیه،من مخصوصا قسمت داخلی بازدم تا نزدیک آرنجم ترک شدید سفید داره،همش فک میکنم فقط من اینجوریم ولی دکتر گفت بچه های ۱۳ ساله میان دارن،از ازدواجم میترسم بخاطرش درمانم ک گفت ندارم

من خیلی زیاد چاق و لاغر شدم بخاطر شرایط و حتی نفهمیدم این ترکا کی افتادن اما الان خیلی ناراحتم🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خانومی و دیدم،ترک های پوستی کنار ران رو تتو اکلیلی نقره ای کرده بود🥲😍😍😍😍شبیه رعد و برق بود

اگه میخواستم تتو بزنم قطعا اینو میزدم

من عاشق ترک پوستی های رونمم

هر خط و خالی رو بدنمون یاد اور روز هایی هستن

الانم که میگی درمان نداره

پس دوسشون داشته باش یاد اور روزای سختی باشن که از پسش بر اومدی یا یاد اور روزایی که تلاش میکردی و ...

وقتی زیاد چاق و لاغر بشی پوستت ترک میندازه

ترک پوستی بخاطر کش اومدن پوسته و هیچ درمانط نداره و بدن همه خانوما هم ترک پوستی دارن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

راست میگه دکتر

اصلا بخشیش ژنتیکه

من اصلا تجربه اضافه وزن و کاهش وزن نداشتم همیشه وزنم ثابت بوده و ورزش میکردم و مرتبم لوسیون و کرم میزدم

عادیه کاملا چیزی نیست که بخوای نگرانش باشی

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

گفت نتیجه نمیده فقط بخاطر پوله لیزر

گفتم اگه پول داری و مشکلی نداری امتحان کن چون برای خودم پیش اومد یه مشکل دیگه ای داشتم یجا دکتر بهم گفت فلان دستگاه و اینا مشکلتو حل نمیکنه الکیه رفتم یجا یدیگه انجام دادم تو ده دقیقه مشکلم حل شد بعد فهمیدم چون خود دکتره دستگاهشو نداشته اینطور گفتهه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز