2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام 
سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون انواع در های ضد آب و پلی وود دارند. همچینین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام

من بازرگانی سورنا رو پیشنهاد میکنم

برندهای معتبر واصل دارن و قیمتاشون فوق العاده مناسب هست چون به مغازه های کل ایران جنس میدن و درواقع پخش هستن به مصرف کننده هم قیمت عمده میدن و قیمتاشون ۲۰،۳۰ درصد از مغازه ها ارزون تره

این آدرس پیجشون هست

https://instagram.com/sorena_kitchen?igshid=s31c4vrgeu4o 

و این هم شماره تماس ها برای سفارش

٠٩١٢٤٠٢٦٩٧٨ عرب زاده

٠٩٣٩٨٣٤٧٧٢٣ قيصري

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام 
سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

اصلی ترین قطعه در این دستگاه است که وظیفه مکش هوا و ذرات معلق در آن را به داخل دستگاه به عهده دارد. از مهم ترین نکات در آموزش تعمیر هود دقت به طرز استفاده از موتور است.

فیلتر وظیفه پاکسازی ذرات موجود در هوا را به عهده دارد. این قطعه باید به صورت مرتب تمیز شده و یا در صورت عدم امکان تمیز شدن، تعویض گردد.

این قطعه برای روشن کردن بالای اجاق گاز و دید بهتر در هود تعبیه شده است.

کلیدها در هودهای مدرن معمولا به صورت لمسی است اما در هودهای قدیمی می توانید انواع مکانیکی آن را نیز بیابید.

برد کنترل وظیفه برق رسانی و کنترل جریان برق دستگاه را به عهده دارد.تعمیر هود در محل در تهران در امداد من