2777
2789
عنوان

طرح پزشکی

402 بازدید | 18 پست

یک سوال

داخل شرایط معافیت نوشته تک فرزندی ولی جنسیت ننوشته این برای پسراست فقط؟

شما اطرافیانتون تک فرزند دختر نداشتین معاف شده باشه؟

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر پسر فرقی نداره هر دو معاف هستن

شما میشناسین کسی از اطرافیانتون بوده؟

بعد یعنی مستقیم استریت میشن؟

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

من دختر بودم تک فرزندمعافیت گرفتم

یعنی مستقیم استریت شدین درسته؟

برا علوم پایه هم سوال پرسیدی برنامه مدوفست رو دانلود کن بهتر از سیب و پروگنوز هست

ممنون عزیزم دانلود کردم ❤️سیب سبز رو هم خریدم

من دختر بودم تک فرزندمعافیت گرفتم

استریت شدین یعنی عزیزم؟

بلافاصله رفتین برای تخصص؟

اکثر تک فرزند ها معافیت سربازی میگیرن...

بعد معاف بشی از طرع عمومی معاف میشی یا طرح تخصص هم شاملش میشه ؟ و اینکه استریت میشی دیگه درسته ؟بلافاصله بعد اینکه عمومی. تموم بشه میتونی آزمون تخصص رو بدی ؟

بعد معاف بشی از طرع عمومی معاف میشی یا طرح تخصص هم شاملش میشه ؟ و اینکه استریت میشی دیگه درسته ؟بلا ...

شما بلافاصله تخصص قبول بشو نیازی نیست طرحو بری

یعنی طرح میفته برای بعد از تخصصت

ختی اگر هم وسط طرح تخصص قبول بشی میتونی طرحو نصفه ول کن بعد تخصص مجدد ادامه شو بری عزیزم

به این چیزا فکر نکن

به وقتش کارهات ردیف میشه