2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم شانسی موقع گشت گوشی دیدم بعد دعوا واینا شد و اینکه نمیدونست من رمز گوشیسو میدونستم و گوشیشو عوض کرد الان رمز ۸ رقمی گذاشته نتونم پیدا کنم.هیییی الان بیخیال شدم و به گفته خودش هیچ خبری نیست از خیانتش.🥀🙂

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

منم خیانت دیدم شوهرم با دختر عموی متاهلم الان یه ذره هم اعتماد ندارم هر لحظه گوشیشو چک میکنم اصلا یه ...

درد مریضی از خیانت قابل هضم تره🙂

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

منم خیانت دیدم شوهرم با دختر عموی متاهلم الان یه ذره هم اعتماد ندارم هر لحظه گوشیشو چک میکنم اصلا یه ...

من بار اول ک فهمیدم تا دم مرگ رفتم قول داد دیگه تکرار نمیشه و زندگی از قبل هم قشنگتر شد و باعث شد فکر کنم خیلی خوشبختم و بچه دومم حامله بشم ۷ماهک بود فهمیدم با کسیه دوباره

تهدیدیش کردم خودمو میکشم گفت من ب این کار معتاد شدم ار همونچهارسال پیش بالاتر سیاهی ک رنگی نیست میخوای باش نمیخوای برو

من بار اول ک فهمیدم تا دم مرگ رفتم قول داد دیگه تکرار نمیشه و زندگی از قبل هم قشنگتر شد و باعث شد فک ...

الان با دوتا بچه چیکار کنم تو این اوضاع کشور چطور از پسشون بر بیام

با بچه شیرخواره و خواهر عقد کرده دارم فعلا شرایط جدایی ندارم هرچی هم طلا داشتم ک پشتوانم بوده و ازم گرفت و فروخت