2777
2789
عنوان

خرید من و شوشو

498 بازدید | 17 پست

چند هفته بود به شوهرم میگفتم بریم واسم مانتو بگیر چون همسرم تو کاره پوشاکه من خریدامو باخودش میرم بهمون قیمت خرید میدن یعنی اونقدر قیمت مناسب خرید کردیم زورم میاد به لباس پول زیاد بدم .از من گفتن و از همسرم تنبلی خودم همسرم مغازه ی لباس مردونه داره

یه شب رفتم خونه مامانم اینا داداشم گفتن بریم مغازه تون لباس برداریم من باهاشون رفتم که واسه برادرم پسند کنم تو این فاصله به همسرم گفتم بریم واسه مانتو بخر تا بچه ها تو مغازه ان کله راسته ی بازار گشتیم دو طرفه خیابانو اونی که میخواستم نبود 

شوهرم خوشحال که خطر خریدن کردن از سرش رفع شده برگشتیم مغازه ی خودمون که بریم خونه ی مادرم همگی من و برادرم و همسرم باورتون نمیشه از یه کوچه ی تنگ و باریک رفتیم شوهرم با خیالت راحت داشت میرفت خوشحال که قسر در رفته منم ناراحت و ناامید که مانتو نخریدم تا اینکه تو همون کوچه یه مانتو فروشی بود که من گفتم بریم بخریم همسرم هم در کمال ناباوری که تو همچین کوچه ای مانتو فروشی هست تسلیم روزگار کارایه روزگار شد

و در نهایت حق به حق دار رسید

اونجا بود که یاد ضرب المثله خواستن توانستن افتادم

داداشمم بیرون از مغازه کلی به همسرم خندید که دسته خواهرم نتونستی فرار کنی 

واسه خودم خیلی جالب 

بود یادش میوفتم کلی میخندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم‌تازه واردم چی به جایه شوشو مده البته من زیاد رو مد نیستم نوشتنش راحتره

خب شوهر و شوشو چهار تا حرف هستش دیگه خخخخخ هیچی همون شوهر میگن دیگه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙