2789
عنوان

اسهال خونی

84 بازدید | 10 پست

سلام بچه هاااا

من پنجشنبه ای یکم ببدخوراکی کردم ساندویچ بیرون گرفتم البته از این ساندویچی کثیف و ارزون نبود بعداز ظهر شم شیر کاکائو خوردم شبشم یه لیوان آسمونی

از شب تقریبا درد دلم شروع شد رفتم دسشویی و دیدم بلهههه روم به دیوار برون روی دارم 😂

اصولاً اگه بخاطر بدخوراکی بود باید یه روزه خوب میشد رفتم دکتر سرم زدم آمپول زدم قرص خوردم اما الان بعد یه روز نه تنها خوب نشدم بلکه دیگه توی دسشوییم مدفوع نیست یه حجم زیادی خون قرمزه

امیدوارم چیز بدی نباشه خوب شم 🥲🥲🥲

برید دکتر عزیزم حتما

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر دکتر دکتر هرچه زودتر ینی حتی اگه میتونی امروز فردا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

آسمونی چیه ؟!!!

میخواستم لایک کنم چشمم به امضات خورد😂👊🏻

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم🫥 لطفا آقایون خاله زنک و بیکار و علاف سایت بهم درخواست ندن🎀💅🏻 از پسرا متنفرم