2777
2789
عنوان

شوهرم غش کرد 😬🤣

1509 بازدید | 20 پست

رفتم ازمایش خون بدم موقع خون کرفتن که کلا روش که اونوری بود بعدش که تموم شد پنبه رو گذاشتم رو دستم یکم خونی شد اونو دید غش کرد 😅😅😅

خسته نباشی دلاور

خدا قوت پهلوان

دوتا اقا اومدن بلندش کردن بردن سرم زدن 🤣🤣🤣

قیافه ش ادم میبینه انگار سابقه داره خشن و اخمو ولی دلش گوگولی مگولیه

برای اینکه کم نیاره کفت من صبحانه نخورده بودم قندم پایین بود تو دلم گفتم اره ارواح عمه ت تو که راست میکی که مامانش گفت نه بابا دروغ میکه ۱ دونه نون بربری کامل خورده بود 😂😂😂

حالا ازون موقع سیس عقاب کرفته برای مادوتا 🤣🤣🤣

منم فوبياي اول زندگیم آزمایش خون

ميميرم و غش ميكنم حالم بهم ميخوره ميوفتم زمين سر همين ٣ سال ةيناس ازمايش ندادم سلامتيم تو خطره خدا برا هيشكي نخواد 🫠

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😂😂

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

منم فوبياي اول زندگیم آزمایش خون ميميرم و غش ميكنم حالم بهم ميخوره ميوفتم زمين سر همين ٣ سال ةيناس ا ...

وا چرا

چندثانیه بیشتر طول نمیکشه من اصلا چیزی حس نکردم

وا چرا چندثانیه بیشتر طول نمیکشه من اصلا چیزی حس نکردم

كاش همين بود بخدا كاش فيلممو ميديدي

از يه ساعت قبلش بدنم قفل نيشه كبود ميشم و ميلرزم زير ازمايشم فشارم ميوفته يا غش ميكنم يا بالا ميارم گلاب به روتون

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞