2777
2789

واااااااای منم میخوام اسلیو کنم ولی هزینه اش خیلی بالائه

بعدم از اینکه سوند وصل کنن وحشت دارم

از نمیشه هوشیاری بعد عملم میترسم میگن اون موقع مردم زیادی چرت و پرت میگن بعدا یادشون نمیاد🤭🤭🤣😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااااااای منم میخوام اسلیو کنم ولی هزینه اش خیلی بالائهبعدم از اینکه سوند وصل کنن وحشت دارماز نمیشه ...

اگه بیمه تکمیلی داری و بی ام آی بدنت بالا باشه بیمه هزینه رو میده...سوندم چیز خاصی نیست تو بیهوشی میزنن.منم سرزایمان اولم بهوش اومدم به خودم فحش میدادم میگفتم غلط کردم گ..خوردم🤣

💜خدابامن است💜

منم عمه ام اسلیو کرده بیشتر از 5 6 قاشق نمیتونه غذا بخوره سختشه و خیلیم لاغر شده با قد 170 وزنش 50 5 ...

چه خوب منم میخوان لاغر شممم من قدم ۱۸۰اضافه وزنم نزدیک ۶۰کیلو😢

💜خدابامن است💜

واااااااای منم میخوام اسلیو کنم ولی هزینه اش خیلی بالائهبعدم از اینکه سوند وصل کنن وحشت دارماز نمیشه ...

بی ام آی بالا رو بیمه تکمیلی میده.منم بعد زایمان زیاد به خودم فحش دادم😅

💜خدابامن است💜

هرچی جوابتو میدم کامنتم منتشر نمیشه😕بیمه تکمیلی داری؟

💜خدابامن است💜

هرچی جوابتو میدم کامنتم منتشر نمیشه😕بیمه تکمیلی داری؟

آره ولی من بی ام آی ۳۵ هستش باید ۴۰ به بالا باشه

حالا یه سری مشکلات دارم خیلی بالائه مثلا کبد چرب

آنزیمش باید ۲۰ تا ۳۰ باشه برای ۲۰۰ و خورده ایی هستش

و چند مشکل دیگه نمیدونم عمل میکنن با این وضع یا نه

چون پرخوری عصبی دارم

آره ولی من بی ام آی ۳۵ هستش باید ۴۰ به بالا باشهحالا یه سری مشکلات دارم خیلی بالائه مثلا کبد چربآنزی ...

آره مال من بالای ۴۰

باید بری دکتر تا بهت بگه

من خداروشکر نه قند ونه چربی اینا هیچی ندارم فقط کم خونی دارم که میترسم اسلیو کنم

💜خدابامن است💜

آره مال من بالای ۴۰باید بری دکتر تا بهت بگهمن خداروشکر نه قند ونه چربی اینا هیچی ندارم فقط کم خونی د ...

خب حدودا یکی دوماه قبلش فک کنم دکتر بگه قرص آهن و اینا مصرف کنی

خداروشکر مال من خیلی اوضاعم خرابه🤣🤣

خب حدودا یکی دوماه قبلش فک کنم دکتر بگه قرص آهن و اینا مصرف کنیخداروشکر مال من خیلی اوضاعم خرابه🤣🤣

مصرف میکنم ازافسردگی هم میترسم سابقه دارم😬

😂😂😂😂😂

دارومصرف نمیکنی مگه

💜خدابامن است💜

خب حدودا یکی دوماه قبلش فک کنم دکتر بگه قرص آهن و اینا مصرف کنیخداروشکر مال من خیلی اوضاعم خرابه🤣🤣

روزی دوتا قرص آهن میخورم ولی سابقه ی افسردگی هم دارم

مگه دارو نمیخوری😂😂😂

💜خدابامن است💜

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز