2789
عنوان

چیکار کنم یعنی

519 بازدید | 45 پست

یه ماه پیش یه نفر بهم گفت میخام یه مدت با خودم تنها باشم قبلش چند بار هم گفته بود حالش خوب نیست و تا الان دیگه هیچ پیامی نداده چیکار کنم منتظرش بمونم؟

و این که یه مدت تقریباً یعنی چقدر ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دیگه چقدر ساده ای، این یعنی دیگه نمیخواد باهات در ارتباط باشه، یادمه صدسال پیش این کارو میکردن که ...

خب اگه نمیخاد در ارتباط باشه چرا مستقیم نگفته

موندی تو اب نمک بهتره برای احترام به خودت هم که شده نذاری برگرده حتی اگه هم دوسش داری یادت بمونه اون ...

یعنی ممکنه بخواد یه روز برگرده ؟ میخوام فراموشش کنم اما نمیتونم

یعنی ممکنه بخواد یه روز برگرده ؟ میخوام فراموشش کنم اما نمیتونم

ببین خیلیا برمیگردن یه بار یه جا خوندم که ممکنه طرف برگرده تا صرفا ببینه هنوز مورد تایید هست یا نه فراموشش کن ازش بگذر و بدون اگه یه روز هم برگرده لیاقت تورو نداره

ببین خیلیا برمیگردن یه بار یه جا خوندم که ممکنه طرف برگرده تا صرفا ببینه هنوز مورد تایید هست یا نه ف ...

واقعا خیلی کار سختیه حتی به خاطر اون یه پسر دیگه ای را در کردم

واقعا خیلی کار سختیه حتی به خاطر اون یه پسر دیگه ای را در کردم

ریلکس باش ادمای زیادی قراره تو زندگیت بیان و برن و هرکدوم یه درسی بهت میدن الان فهمیدی که ردفلگای این فرد چیه و دیگه تو اب نمک نمیری اونم رفت دنبال لیاقتش