بیشتر ورزش های قدرتی (نه هایپرتروفی) و اونایی ک نیاز دارن به تولید انرژی از طریق CPr مثل دو سرعت و وزنه برداری و ورزش های رزمی و ...
های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربیبدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
سوالم اینه چرا میخوای بخوری؟؟؟بیشتر ورزش های قدرتی (نه هایپرتروفی) و اونایی ک نیاز دارن به تولید انر ...
بدنسازی کارمیکنم میخوام مکمل بخرم،بین وی و کراتین موندم،ولی چون پروتئینو میشه ازطریق تغذیه دریافت مرد واسه همون میخوام کراتین بخرم ولی میگن باعث جوش و ریزش مو و مشکلات کبدوکلیه ای میشه
بدنسازی کارمیکنم میخوام مکمل بخرم،بین وی و کراتین موندم،ولی چون پروتئینو میشه ازطریق تغذیه دریافت مر ...
بین اینا که قطعا وی بگیر
تمام آمینواسید های اساسی هم رو داره
حالا قد و وزن و هدف تمرینتو نمیدونم بگی راهنمایی میکنم
های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربیبدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد
هرچند به نظر من اصلا نیاز نداری چون قد و وزنت مناسبه و برای اینک خوش فرم بشی چربی کم بشه عضله زیاد همون بدنسازی و تغذیه کافیه