2789

سوالم اینه چرا میخوای بخوری؟؟؟

بیشتر ورزش های قدرتی (نه هایپرتروفی) و اونایی ک نیاز دارن به تولید انرژی از طریق CPr مثل دو سرعت و وزنه برداری و ورزش های رزمی و ...

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

من چندسال پیش ک باشگاه میرفتم برای چاق شدن

یادمه مربی خیلی تاکید داشت میگفت کراتین مارک ایرانی معتبر بخورید ولی سراغ فیک خارجی نرید خیلیی ضرر داره

مدام دنبال شاهدی بودی تا رنجهای تو را باور کند خودت مگر آنجا نبودی ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سوالم اینه چرا میخوای بخوری؟؟؟بیشتر ورزش های قدرتی (نه هایپرتروفی) و اونایی ک نیاز دارن به تولید انر ...

بدنسازی کارمیکنم میخوام مکمل بخرم،بین وی و کراتین موندم،ولی چون پروتئینو میشه ازطریق تغذیه دریافت مرد واسه همون میخوام کراتین بخرم ولی میگن باعث جوش و ریزش مو و مشکلات کبدوکلیه ای میشه

بدنسازی کارمیکنم میخوام مکمل بخرم،بین وی و کراتین موندم،ولی چون پروتئینو میشه ازطریق تغذیه دریافت مر ...

بین اینا که قطعا وی بگیر

تمام آمینواسید های اساسی هم رو داره

حالا قد و وزن و هدف تمرینتو نمیدونم بگی راهنمایی میکنم

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

کراتین پوست رو کِش میاره ، تا بدن جا باز کنه برای اضافه وزن و عضله سازی

از طرفی کراتین توسط کبد تولید میشه

و مصرف مکمل کبد را گول میزند و در صورت قطع شدن مکمل ، کبد دیگر نمی تواند کراتین تولید کند

ya-zahra

قدم۱۶۰،وزنم۶۲،هدفم افزایش حجم

پرو گینر بهتره

هرچند به نظر من اصلا نیاز نداری چون قد و وزنت مناسبه و برای اینک خوش فرم بشی چربی کم بشه عضله زیاد همون بدنسازی و تغذیه کافیه