2777
2789
عنوان

برای خودم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 108 پست
امیدوارم همه حالشون خوب باشه همچنین شما

ممنون

برای خودت و همه هموطنای عزیزم

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 من با لبان سرد نسیم صبح سر می کنم ترانه برای تو من آن ستاره ام که درخشانم هرشب در آسمان شباب توقوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

ممنونم ولی حال خراب من با نوشتن خوب نمیشه

میگن غم رو برای یکی دیگه بگی تقسیم میشه. ولی خوبی رو به بقیه بگی دو برابر میشه.
شما هم تلاش کن. به هر حال خیلیها هستند که دوست دارن اینجا باهات حرف بزنن. شروع کن نوشتن.

از هر چی دوست داری بنویس. خیلی کمک میکنه. بالاخره یه تلاشه دیگه. هم ما بفهمیم چرا اینهمه درد هست و چرا داری تحمل میکنی و هم شاید یه کم تسکین پیدا کنه و حتی راه حلی پیدا بشه.

برای خودت تلاش کن. برای کسی دیگه تلاش نکن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگن غم رو برای یکی دیگه بگی تقسیم میشه. ولی خوبی رو به بقیه بگی دو برابر میشه.شما هم تلاش کن. به هر ...

فقط دوست دارم بگم من خیلی بدبختم همین

ببخشید

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

فقط دوست دارم بگم من خیلی بدبختم همینببخشید

خب اینو خیلی ها میگن. من که میگم شما بدبخت نیستی. شما دیگه انگیزه و انرژی برای بلند شدن و ادامه نداری.
افسردگی داری و اجازه هم نمیدی کسی بهت کمکی کنه. هر کسی هم که میاد برای کمک میگی شما نمیتونین. شما نمیدونین. شما خبر ندارین.

من بدبختم. من بیچاره شدم. من باعث دردسر خانواده هستم.

والا ایلان ماسک هم هر روز اینا رو بگه مطمئن باش بدبخت میشه. شما وقتی امادگی گرفتن راه مثبت و مسیر مثبت و حداقل تو مسیرش حرکت کنی ممکنه به وقتش فرصت ها رو ببینی. اگر نه فرصت ها میان و میرن. و شما اصلا امادگی دریافت ش رو نداری. چون فقط به بدبختی و خوب نشدن داری فکر میکنی.

درسته به نظر میاد مسیر زندگی خیلی سختی داشتی. ولی دیگه نمیخوای هم راجع بهش صحبت کنی. چرا؟

خب اینو خیلی ها میگن. من که میگم شما بدبخت نیستی. شما دیگه انگیزه و انرژی برای بلند شدن و ادامه ندار ...

کاش حرف زدنم حالم رو بهتر می کرد مطمئن باشید تا شب براتون حرف می زدم ولی هیچی حالم رو خوب نمی کنه

چقدر اخلاقم بده 😔

نه ولی حس می کنم با گفتنش حال طرف مقابل بد میشه

اونو دیگه هر کس خودش صاحب اختیاره بخونه یا نه؟

شما مسئول نیستی که. کسی رو مجبور نکردی بخونه.

شما بنویس. بنویس مشکلات چیه. بالاخره از 10 تا یکی ش هم شاید راه حلی داره و کسی تجربه مشابهی داره که بتونه حلش کنه.

با نگفتن ش هیچ مشکلی حل نمیشه. گفتن ش هم کسی رو اذیت نمیکنه چون مسئولیت خوندن ش با خودشه.

اونو دیگه هر کس خودش صاحب اختیاره بخونه یا نه؟شما مسئول نیستی که. کسی رو مجبور نکردی بخونه.شما بنویس ...

بله شما درست می گید

ولی من راه حل مشکلم رو می دونم ولی نمی تونم حلش کنم

نمی دونم چرا اینقدر خستم

بله شما درست می گیدولی من راه حل مشکلم رو می دونم ولی نمی تونم حلش کنمنمی دونم چرا اینقدر خستم

خب همینها رو بگو.

مشکل و راه حل ش رو بگو. شاید تونستیم کمکی کنیم. البته هیچکس جای تو نیست. ممکنه اصلا حرفایی بزنیم که برات قابل قبول نباشه

ولی امید همیشه زنده ست.

خب همینها رو بگو.مشکل و راه حل ش رو بگو. شاید تونستیم کمکی کنیم. البته هیچکس جای تو نیست. ممکنه اصل ...

ببخشید که اینجوری میگم ولی از خودم متنفرم

خب همینها رو بگو.مشکل و راه حل ش رو بگو. شاید تونستیم کمکی کنیم. البته هیچکس جای تو نیست. ممکنه اصل ...

معذرت میخوام که اینجوری حرف می زنم

خواستم حداقل روبه روی شما نقش الکی بازی نکنم و خودم باشم

معذرت میخوام که اینجوری حرف می زنمخواستم حداقل روبه روی شما نقش الکی بازی نکنم و خودم باشم

ممنونم. این خیلی خوبه و واقعا شجاعت میخاد خودت باشی و نخوای نقش بازی کنی. و این قدم مهمیه توی زندگی🙏🌹❤️

چرا از خودت متنفری؟

بخاطر بقیه خودم رو فراموش کردم

بخاطر بقیه از خودم و آرزوهام گذشتم

حتی به خودم اجازه ندادم از حرف هاشون ناراحت بشم

حتی به خودم حق ندادم که از دردهام بگم

کنارشون گریه کنم

خسته ام اینقدر تو انباری خونمون گریه کردم

خسته ام اینقدر نقش بازی کردم که من آره خوبم

حتی بعد از جراحی سختی که شدم بعد از سه روز دستم رو به دیوار گرفتم و ناهار پختم و به کارهام رسیدم که کسی رو اذیت نکنم

تو این دنیا به خودم هیچ حقی ندادم