2777
2789
عنوان

برای خودم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 108 پست
یعنی اونقدر استرس داری که حتی نمیتونی با دارو حل ش کنی؟یا مثلا با یه سری روشهایی مثل مدیتیشن؟

دارو مصرف کردم خوب نشدم

داروهای قوی

یه خورده داروهام رو نگه داشتم خودمو باهاش بکشم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

معذرت میخوام ازتونامیدوارم همیشه حال تون خوب باشه

حال شما هم خوب میشه . ولی کنار نیا با بد حالی و بیحالی. سعی کن به یه نتیجه ای برسی.

انشالله موفق باشی و حالت خوب باشه.

ولی با هر سختی ای هست بیا حرف بزنیم. شاید به یه نتیجه مثبت برسیم.

ما آدما برای این اومدیم که حرف بزنیم و با همدیگه مشکلات همدیگه رو حل کنیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حال شما هم خوب میشه . ولی کنار نیا با بد حالی و بیحالی. سعی کن به یه نتیجه ای برسی.انشالله موفق باشی ...

ممنونم ازتون

امیدوارم همیشه شاد باشید و سلامت

مگه داری اذیت میکنی؟ خب اذیت نکن :-)). مگه تا حالا اذیت کردی؟

آخه حالم دست خودم نیست گفتم شاید حرف هام مناسب نباشه

آخه حالم دست خودم نیست گفتم شاید حرف هام مناسب نباشه

آخه اصلا چیزی نمیگی که بفهمم اذیت میکنی یا نه!

همه چی به شکل عجیبی مبهمه. هیچ چیز واضحی بجز درد انگاری توی زندگیت نیست. همون درد هم برات واضح نیست انگاری.

به هر حال اگر دوست داری بیشتر توضیح بدی و حرف بزنی گوش میکنم و در حد توان بتونم کمکی کنم خوشحال میشم.

و یاد میگیرم.

کلا زندگی سخته. نه اینکه برای شما باشه. برای همه سخته هر کس به نوعی. یکی بیشتر و یکی کمتر.

انگاری به شما سخت تر گرفته. برای یکی راحت تر. چرا ش رو نمیدونم و نمیدونیم. ولی میتونیم در مسیر زندگی تلاش کنیم بهتر زندگی کنیم.

شاید واقعا شما یه چیزی بلد باشی یاد بقیه بدین و ما هم بتونیم یه چچیزی یاد شما بدیم. شایدم نه. ولی ارزش تلاش رو داره.

آخه اصلا چیزی نمیگی که بفهمم اذیت میکنی یا نه!همه چی به شکل عجیبی مبهمه. هیچ چیز واضحی بجز درد انگار ...

همین مبهم حرف زدنم رو میگم

خوبه باز اینجا همینم میگه تو واقعیت اصلا هیچی نمیگم

خیلی ممنونم بابت محبت تون شرمنده اگه باعث اذیت تون شدم

کلا زندگی سخته. نه اینکه برای شما باشه. برای همه سخته هر کس به نوعی. یکی بیشتر و یکی کمتر.انگاری به ...

امیدوارم برای هیچکس مثل من نباشه

همیشه همیشه همین رو از خدا خواستم

اینکه هیچکس تو دنیا روزهایی که من کشیدم رو نکشه

همین مبهم حرف زدنم رو میگمخوبه باز اینجا همینم میگه تو واقعیت اصلا هیچی نمیگمخیلی ممنونم بابت محبت ت ...

من اذیت نشدم. ولی خب. شما باید حرف بزنی.

باید بگی چه اتفاقی داره درونت میافته. اونقدر بگی تا کم کم خودت هم متوجه بشی کجا چخبره؟

اگه بیخیالش بشی هیچوقت به نتیجه نمیرسی که

مشاوره هم بهت قول میدم اونقدرا نمیتونه تحلیل خوبی ارائه بده. هستند مشاورهای خوب. ولی اونقدر درگیر هزینه بالا میشه آدم و دیر نتیجه میگیره که بیخیال میشه.

به هر حال هر چی میتونی حرف بزنی. بزن. هر چند دیگه خیلی هم وقتی نداریم برای ادامه صحبت . ولی بیخیالش نشو.

خصوصا فکر کن این مشکلات چجوری شروع شد و چرا؟ و بیا بنویس. خدا رو شکر که خوب مینویسی.

امیدوارم برای هیچکس مثل من نباشههمیشه همیشه همین رو از خدا خواستم اینکه هیچکس تو دنیا روزهایی که من ...

متاسفانه کلی چیز مینویسیم. به دلیل نا مشخص یا تایید نمیشه یا گم میشه.

از این به بعد هر چی نوشتم باید یه جا ذخیره کنم که حداقل از دست نره. نی نی سایت هم با این کاراش.

متاسفانه کلی چیز مینویسیم. به دلیل نا مشخص یا تایید نمیشه یا گم میشه.از این به بعد هر چی نوشتم باید ...

معذرت میخواهم ازتون

و ممنونم از کمک تون