2821
2789
عنوان

رقص‌ عروسیم

2651 بازدید | 46 پست

حدود سه ماه دیگه عروسیمه

اصلا رقص بلد نیستم یعنی در حد چهار تا حرکت بلدم که تو عقدم تونستم جمع کنم اما عروسی فرق داره نمیدونم چکار کنم چطور یاد بگیرم؟

دوم اینکه من از تانگو خوشم نمیاد هر کی از هر جا همشون یه مدل رقص تانگو میرن حس میکنم خز شده

فقط میخوام روز عروسیم خودم برقصم و همسرم کمی همراهیم کنه مردونه طور

بهم بگید چطور یاد بگیرم که باکلاس باشه حرکاتم؟؟

@niniyar تایید کن لطفا عزیزم تاپیک قبلیمو هم تایید نکردی

"آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مربی بگیر

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

چون صفر صفر هستید حتما کلاس رو پیشنهاد می کنم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

بروکلاس بگو ی رقص خاص و تک بهت یاد بدن

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

یه رقص ساده یاد بگیر. من ازین فرمالیته ها که مد شده همش میرن کلاس رقص وحرکات نمایشی خوشم نمیاد. به نظرم زیادی نمایشیه و دلی نیست. خودت باشی ساده تر قشنگتر میشه. البته نظر منه

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

از شانست نت هم قطع شده گلی،منم هیچی بلد نبودم یه ماه مونده به عروسی کلیپارو نگا میکردم تانگوهم خوشم نمیومد چون بلد نبودم ولی با یکی دو روز تمرین خیلی قشنگ رقصیدیم

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌