2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 58 پست
iui اکثرا پسر میشه

میترسم از وقتی که بزارم و نشه اخه فکرنمیکنم مشکل بارداری و نازایی داشته باشم ای یو ا فرقی با بارداری عادی که خودت بشی نداره

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
یعنی بیشتر رو تغذیه اون کارکنم؟

تا قبل از بارداری و توی تایم اقدام. باید چیزای گرم بخورید.

دیگه موقعی حامله شدی. همه چی الکیه.تعیین جنسیت همون زمانی که لقاح انجام میشه هست. من نیمفهمم چطور هنوز کسانی وجود دارن که به زن حامله ۲. ۳ ماهه میان حلوا و این چیزا میدن بچش پسر شه😆😶😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه تا پسر دارم تجربه هام بهت میگم خودت فکر کن چقدر ما توانتخاب جنس نقش داریم ...پسر اولم با کمک یه سایت بودکه بهم گفت چه روزی و چی بخورم واینا انجام دادم پسر شد خیلی بخودم افتخار کردم فک کردم اون دلم خاست شد😎 کاردرست انجام دادم....بعد دومی اومدم روش دختر انجام دادم .مطمن بودم که دختر در کمال تعجب پسرشد.😪😪😪😁....سومی ناخواسته باردار شدم بدون هیچ آمادگی وآگاهی اونم پسر ش😄😄😄د

به مدت سه ماه خودت و همسرت مرتب گرمیجات بخورید.

هفته ای سه بار دیزی پر از نخود و گوشت گوسفند

لبنیات کم مصرف کنید

یک روز درمیان قرص ویتامین E و امگا سه

فعالیت بدنی خودتون و همسرتون هم بیشتر کنید،یعنی اگه امکانشو دارید هرشب پیاده روی برید

بعد از سه ماه موقع اقدام قبل از هر رابطه شما واژنتون رو با محلول آب و جوش شیرین شستشو بدید که محیط داخل واژنتون قلیایی بشه و همسرتون هم با آب خنک این چند ماه مرتب دوش بگیره و قبل از رابطه هم قهوه بخوره و اصلا استرس نداشته باشید چون باعث از بین رفتن اسپرم های y میشه

کاملا ریلکس و با لذت و با فکر اینکه قراره پسر دار بشید اقدام کنید.

به امید خدا پسر دار میشید.

(تجربه ی بنده بود )

آره خدایی، شوهرمنم همینو میگه

هر چی خدا بخواد

من الان هم دختر دارم هم پسر متاسفانه خودم بیش از حد دختر دوست دارم ولی اینقدر که پسرم مهربونه دخترم نیست

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
منم تو ماه فرد اقدام کردم دکتر فعلا حدس پسر داده

منظورم از ماه فرد این نبود که مثلا فرودین یا خرداد...

منظورم این بود که طبق آسترولوژی سیاره ی ماه تو اون زمان تو برج فرد قرار گرفته باشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چی فرد؟

باید پیش زمینه ای از علم آسترولوژی داشته باشین متوجه حرف من بشین

منظورم این بود که تو زمان نزدیکی سیاره ی ماه تو برج فرد قرار گرفته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر منظورت از برج فرد مثلا ماهی مثل خرداد یا مرداد باشه که اشتباه میکنی اصلا قطعی نیست اگرم من اشتبا ...

نه منظورم این نبود

باید از لحاظ آسترولوژی در زمان نزدیکی سیاره ی ماه تو برج های فرد قرار گرفته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منظورم این نبودباید از لحاظ آسترولوژی در زمان نزدیکی سیاره ی ماه تو برج های فرد قرار گرفته باشه

میشه یه توضیح بدی چطور بفهمم چی باید سرچ کنم

این زمونه همه فرزند دختر دوست دارند ... خونه ای که توش دختر نباشه خونه نیست ...

دخترم که جووون منه ولی خب دوست دارم پسرهم داشته باشم

کجا پرسیدی جانم، الان میگن مگه تاج و تختت بی وارث موندهانشاءالله خدا اون جنسیتی رو که میخوای بهت بده

دقیقا منتظرهمین حرف بودم خداروشکر تاالان بخیر گذشته😂

2790
2823
2791
2779
2792