2821
2789
عنوان

افسردگی شدید

604 بازدید | 2 پست

۲۹سالمه مجردم بخاطر مشکلات زندگیم افسردگی شدید گرفتم حتی بزور راه میرم حوصله ندارم حتی حموم برم ولی دوست ندارم قرص بخورم پولم ندارم برم دکتر از وقتی پدرم فوت کرد افسردگیم بدترم شد خونمون خیلی سوت وکوره درنبودپدرم خواهربرادرامم اصلا ادمای خوبی نیستن همش دنبال سواستفادن.خودمم که مجردو ناامید شدم پوست و استخون شکست عشقی هم چن سال پیش خوردم نمیدونم با زندگیم چیکار کنم توبگو یک ثانیه هم دلم خوش نیست همش درحال غصه خوردنم

دوست نداری قرص بخوری؟!

فکر میکنی عوارض این حالت کمتر از قرصه؟

نمیدونم تصورت راجع به دارو چیه ولی داروهای جدید دیگه مثل اون داروهای قدیمی که به اسم دارو روان میشناختن نیست! کم عارضه تر و موثر تره

پزشک متخصصه الکی دارو نمیده، از دوز کم شروع میشه و بعد کم کم هم قطع میشه

اما پروسه زمان بره حدودا دو هفته طول میکشه تا به سطح خونی پایدار برسه که تو این مدت علائمی مثل خواب الودگی، سرگیجه، گوارش بهم ریخته و.. ممکنه داشته باشی بعد این تایم حدودا دوماه زمان میبره تا اثر اولیه دارو مشخص بشه

این بین دکتر ممکنه داروهای مختلف رو امتحان کنه که ببینه بهت میسازه یا نه! پس از من بشنو که نگرانی نداره و نیازه

در کنارش افسردگی نیاز به روان درمانی پیوسته داره اونم ماه ها زمان میبره دارو برای افسردگی فقط کمک کننده ست و این روان درمانیه که دستتو میگیره

راجع به شرایط مالی میفهمم ولی تمام تلاشتو بکن هر جوری میتونی شده قرض بکنی، طلا بفروشی یا چیزی انجامش بده

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش