2777
2789
عنوان

بخت بستن

400 بازدید | 2 پست

سلام

امیدوارم حال دلتون توی این روز های استرس زا خوب باشه و خبرای خوب بشنوین.

من یک موضوعی چند ساله درگیرم کرده ،دوست داشتم باشما ها مطرح کنم ،درد ودل کنم ،مشورت بگیرم.

من چند سال قبل یک خاستگار خیلی خوب و سمج داشتم همه چی تموم بود ،ولی بی دلیل کارمون عقب می افتاد چند سالی در گیر بودیم ،یک دوست خیلی خوب داشتم بهم گفت روند ازدواجت طبیعی نیست و من حس میکنم شاید حسود داری یا دعا برات گرفتن ،خلاصه سرتونو درد نیارم شماره دعا نویسی خوبی از شهرمون پیدا کردم و زنگ زدم گفت دعا دادن بهت ،ازدواجتو بستن حتی ازدواجم کنی باعث طلاق میشه ،من ترسیدم و پیگیر نشدم . بعد از تماس با اون دعا نویس ما ازمایش خون هم رفتیم ،حلقه هم خریدیم اون اقا منو خیلی دوست داشت ولی سر مهریه به هم خورد .وقتی به هم خورد یادم به اون دعا نویسه افتاد باز زنگ زدم اما فوت کرده بود .

ادامه داره.........

چند روز قبل از طرف دوستم یکی معرفی کردن و اومدن محل کارم ،پسره قد کوتاه و کچل بود ،انگاری تصادفم کرده بود یه کم بد راه میرفت .من دیدمش یه کم یه مدلی شدم که این اقا با توصیف های دوستم شبیه نبود .فکر کن این ادم داغون هم پیگیر جواب نشد

قبل اینکه بیاد محل کارم به مامانم زنگ زدم اگر اینم نشه من یقین میرسم دعا گرفتن برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه من میدونم برام دعا گرفتن و اما نمیدونم چه کار کنم .من شاغل یک اداره دولتیم .دانشجوی ارشدم . چهره ام هم کاملا معمولی و پوست روشن و خانواده ام هم خیلی خوب و خوش نامن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز