2777
عنوان

کممممممککککک

86 بازدید | 7 پست

بچها من یه فامیل دارم الان زنگ زده بود داشت اینا رو میگفت الان بهتون میگم الان سه ماهه داره میگه نمیدونم چجوری کمکش کنم راهی دارین؟

دوست من 14سالشه بعد این داخل کلاسش هم کلاسی هاش میرم باشگاه کلاس زبان هر جایی که بخوان میرنو اینا این حتی من دیدم جلوی منم با اینکه دیگه همه این کارو میکنم داشت التماس مامانش میکرد که بزاره ناخوناشو درست بکنه .

خانوادش بخاطر رفت و آمد ده دقیقه ای نمیخوام ببرنش باشگاهی اینا یا مثلاً پولاشو جمع کرده برای خودش ایفون 17بخره نمیزارنو بهش گیر میدم که من یه تاپیک براش زدم که ببینم ایفون فیک خوبه یا نه که بهش بگم یعنی اینجوری که هرچی بخاد بهش نمیدن هر چی نهاد بهش میدن چیکار کنه؟

بچه ۱۴ ساله میخواد ناخن درست کنه که چی بشه؟ موبایل برای چی میخواد؟ الان باید به فکر درس و مدرسه باشه نه آرایش و چیزهایی که برای سنش اصلا مناسب نیستن بهش بگین که خانواده اش کار درستی میکنن چون از اون آگاهتر و دلسوزترند.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ربطی ندارن متاسف

چرا ربطی نداره؟ مگه شما در این جامعه زندگی نمی کنین؟ اون بچه هنوز از نظر فکری بالغ نیست و نمیدونه ممکنه با چه چیزهایی در دنیای مجازی روبرو بشه، شاید بخاطر بی تجربگی مورد سوء استفاده افراد شرور قرار بگیره و شما هستید که باید ازش محافظت کنین ... استفاده اش از موبایل باید تحت نظر یک فرد بزرگتر و باتجربه تر باشه