2821
2789
عنوان

کوتاهی مو

159 بازدید | 7 پست

بچه ها برادر زادم نوجوونه موهاش بوره بلند تا زیر باسن

باهالاش خرماییه ، تیره شده پایینش بوره کامل

خیلی موهاش نازه ، هر کس میبینه میگه شبیه پرنسسای دیزنیه.

ولی تازه گیا موهاش میریزه ، خیلی پر بود ، انگار حجمش نسبت به قبل واقعا کمتر شده . ولی با این حال پر بنظر میاد.

هر کی میبیندش میگه :

موهاتو بفروشییی

موهاتو کوتاه نکنیی

حالا از دیشب که اومده بود پیشم (اخر هفته اومده خونه ما) همش حرف کوتاهی میزنه

میگه دوستام تو مدرسه کوتاه کردن فروختن ، تا الان اصلا مشکلی با موهاش نداره اما میگه دلم میخواد تنوع هم داشته باشم لاب کوتاه کنم

یکی از دوستاشم گفته با موها جادوت میکنن😐😂

خودشم میگه دوست ندارم موهام رو سر ینفر دیگه باشه ، یا DNE ام دست کسی

بهش گفتم تو که بخوای کوتاه کنی ، چرا بریزش دور ، بفروشش ، با پول موهات و عیدی هات یه طلای ریز بگیر

ولی میگم نکنه بچه بخاطر حرف من الان بره کوتاه کنه پشیمون بشه یا از دستم ناراحت بشه .

اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم کمک کنید

Clocks show time, and time shows People...!

یه ذره کوتاه کنه منم بلند بود خیلی ریزش موهام شدید بود کوتاه کردم راجت تر شدم ریزشم کمتر شد البته دگتر هم رفتم

ولی کلا موهای خوشگل و بلند زود چشم میادد

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

من خودم یبار توی ۱۶ سالگی یکبار هم وقتی ۱۹ سالم بود موهامو کوتاه کردم، هر دوبارش تا زیر باسنم بود و هیچ مشکلی هم نداشت.

واکنش هایی که باهاش مواجه میشدم هم دقیقا این بود که یا میگفتن کوتاه نکن یا میگفتن بفروشش اگه خواستی کوتاه کنی

من نفروختم چون حس خوبی نمیگرفتم ولی تنوع خیلییییی خیلی خوبی بود.

اگه دوست داره کوتاه کنه مرددش نکنید، دوباره موهاش رشد میکنه و بلند میشه ولی موهای کوتاه رو هم تجربه میکنه و کلا موی کوتاه مخصوصا اولاش کلی حال آدمو خوب میکنه

It's all in my head, who do I trust?

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم یبار توی ۱۶ سالگی یکبار هم وقتی ۱۹ سالم بود موهامو کوتاه کردم، هر دوبارش تا زیر باسنم بود و ...

مرسی عزیزم 💛

میتونم بپرسم چرا نفروختید؟

من خودم یبار توی ۱۶ سالگی یکبار هم وقتی ۱۹ سالم بود موهامو کوتاه کردم، هر دوبارش تا زیر باسنم بود و ...

مرسی عزیزم💛

میتونم بپرسم چرا نفروختید؟

و اینکه چون بوره میگیم حیفه .

مرسی عزیزم💛میتونم بپرسم چرا نفروختید؟و اینکه چون بوره میگیم حیفه .

از اینکه موهام روی سر یکی دیگه باشه خوشم نمی اومد. خودمم نگهش نداشتم

متوجهم، منم موهام خرمایی روشنه و اطرافیانم خیلی اصرار داشتن که کوتاه نکنم.

دوباره بلند میشه و موی کوتاه هم خیلی خوشگله و تجربه خوبی میشه براش

It's all in my head, who do I trust?

یه ذره کوتاه کنه منم بلند بود خیلی ریزش موهام شدید بود کوتاه کردم راجت تر شدم ریزشم کمتر شد البته دگ ...

اره تا ۲ سانت مونده به زانوش بود ، اوردش تا زیر باسن تقریبا

2790
2823
2791
2779
2792