2777
2789
عنوان

خیلی خرم

426 بازدید | 25 پست

خیلی خرم بی حد عاشقشم

تعلیق شدم و قوی تر برگشتم😂.عاشق چشمای روشن و رنگیت میمونم تا ابد❤️متاهل و متعهد🩷درخواست دوستی اقایون بدن چنان فحشایی میدم که مجبور بشن برن تراپی(دفعه قبل مودبانه گفتم درخواست ندن نفهمیدن).از چشم هایت قهوه مینوشم💋❤️.تعاتر همه ی رویای منه🤍در حال مهاجرت به 🇧🇪.واسم دعا کنین چند ساله چند تا مشکل اساسی تو زندگیم دارم حل بشن منم دعاتون میکنم میگن دعای نی نی سایتی ها جواب میده خانمای مهربون قربونتون برم دعام کنین❤️✨️.@fal_jado چنلم توی روبیکا واسه ف.ا.ل.🌙.اکثر وقتا مودی و بی حوصله و بی اعصابم🤳☠️

بیایییییییین

تعلیق شدم و قوی تر برگشتم😂.عاشق چشمای روشن و رنگیت میمونم تا ابد❤️متاهل و متعهد🩷درخواست دوستی اقایون بدن چنان فحشایی میدم که مجبور بشن برن تراپی(دفعه قبل مودبانه گفتم درخواست ندن نفهمیدن).از چشم هایت قهوه مینوشم💋❤️.تعاتر همه ی رویای منه🤍در حال مهاجرت به 🇧🇪.واسم دعا کنین چند ساله چند تا مشکل اساسی تو زندگیم دارم حل بشن منم دعاتون میکنم میگن دعای نی نی سایتی ها جواب میده خانمای مهربون قربونتون برم دعام کنین❤️✨️.@fal_jado چنلم توی روبیکا واسه ف.ا.ل.🌙.اکثر وقتا مودی و بی حوصله و بی اعصابم🤳☠️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشماش چه رنگیه حالا؟

اگه ابیه ارزشش رو داره

این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز