2777
2789
عنوان

بچه دوم

169 بازدید | 13 پست

دخترم ۱سال و ۴ماهشه دوسدارم زودتر بچه دوم و بیارم که هم فاصله سنیشون کم باشه به درد همدیگه بخورن هم خودم سنم پایین تره راحتره نظرتون چیه؟

نظرسنجی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول و سلامت روان داری ؟ اگه اره بهتره که فاصله سنیشون کم باشه

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بدن زن بعد از زایمان حدودا یک سال و نیم طول میکشه تا وضعیتش بهتر بشه. بهتره یکسال و نیم بعد از زایما ...

سه سال طول میکشه اگه اشتباه نکنم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بدن زن بعد از زایمان حدودا یک سال و نیم طول میکشه تا وضعیتش بهتر بشه. بهتره یکسال و نیم بعد از زایما ...

دخترم الان یک سال و نیمشه من بیشتر بخاطر سختی دوتا بچه کوچیک نگرانم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز