2777
2789
عنوان

امتحان علوم

239 بازدید | 14 پست

سلام من ۱ ساعت دیگه امتحان علوم مجازی دارم ۳۰ تا سوال تستی فقط هم ۲۰ دقیقه وقت داره خیلی استرس دارم ولی واقعا خوندم میشه واسم دعا کنید واقعا نگرانم حتی در حد یه صلوات هم شده برام بفرستین😭😭😭😭😭😭 اگه خوب دادم دعاتون رو با دعا جبران میکنم براتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از من به تو نصیحت، هرگز استرس نمره رو نداشته باش. همیشه اینو یادت باشه چه آزمونی رو خوب دادی چه بد، ارزشش رو نداره خودت رو ناراحت کنی و بخاطرش آسیب ببینی.
حرف من نیست که کلا بیخیال بشی، نه. حرف من اینه که نو درست رو بخون، تلاشت رو بکن ولی استرس نداشته باش چون در نهایت استرس باعث میشه اونجور که باید آزمون ندی.
الانم اگه استرس داری، یه آب به دست و صورتت بزن و چند تا نفس عمیق بکش و بشین پای درست. ماهم برات دعا میکنیم که یه آزمون عالی بدی.

وای چرا انقدر استرس؟

حرص امتحان نخور بابا

دو ماه دیگه یادتم نمیاد

بیخیال

خوب میدی

خوب هم ندادی فدای سرت

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

آخه معلممون گفته فقط همین یه امتحان رو میذاره نمره مستمر و یعنی اگه خراب کنیم هیچ راه جبرانی نیس

نمرات مستمر رو وارد کردن الانم سایت بسته اس نگران نباش

نر های سایت به من درخواست ندن