2777
2789
عنوان

طلسم

1387 بازدید | 4 پست

اگه کسی طلسم توی زمین واسم دفن کرده باشه راه باطل کردنش چیه؟🥺

خواهشاً دعا نویس معرفی نکنید

اگه تجربه ای دارید بهم بگید. اینم بگم منم تا قبل از اینکه بدونم اعتقاد نداشتم به این چیزا

آباد باشی ای ایران💚آزاد باشی ای ایران🤍از ما فرزندان خود دلشاد باشی ای ایران ❤️

برو حموم غسل کن حمدوتوحید بخونموقع غسل نیت کن بگو خدایا هر طلسمی هر مریضی و بیناری هر جن و از ما بهترونی تو روح و جسممه از من دور کن و منو پاک کن،صلوات بفرست،بعد رو ب قبله وایسا قران دستت بگیر طلسمو قسم بده بگو ب خدایی که جفتمونو آفریده قسمت میدم دست از سرم برداری و دیگه کار نکنی بعد بگو من واسه تو آزاری ندارم توام برای من آزار نداشته باش من حلالت میکنم توام حلالم کن از من و جسمو روح وخونه زندگیم دور شو دیگه برنگرد برو یه جای دیگه ،دورکعت نماز بخون ب نیت باطل شدن هر طلسم و بلایی ک تو وجودته ،سوره بقره با صدای مرد پخش کن توخونه یه مدت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو حموم غسل کن حمدوتوحید بخونموقع غسل نیت کن بگو خدایا هر طلسمی هر مریضی و بیناری هر جن و از ما بهت ...

مرسی🥺🙏🏻

آباد باشی ای ایران💚آزاد باشی ای ایران🤍از ما فرزندان خود دلشاد باشی ای ایران ❤️