2777
2789

🗿🗿

بودن یعنی درک شدن:) دخترفروردین✨🤍سلنوفیل🌚 دنیای عجیبی است! ناراحت باشی کسی دلداری ات نمیدهد.. خوشحال که باشی کسی تبریک نمیگوید.. گریه کنی کسی اشک هایت را پاک نمیکند.. اما کافی است اشتباهی مرتکب شوی... همه سرزنشت میکنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هیچ کدوم نیستم😁

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

بعضیاکلا نمیخواد کار زیادیم بکنند داف به نظر میرسن فک کنم دلیلش بیسینگ صورتشون و قدوهیکلشونه مثلا من خودم دماغم عملی نیست فقط چون قدم بلنده و موهامو بلوندو لخت میکنم ی کمی هم ژل زدم به لبو گونم که بسیار کمو طبیعیه ولی تا یه کم ارایش میکنم همه میگن چه پلنگی شدی

در حالیکه دختر خالمم همون ارایش منو میکنه و موهاشم بلونده ولی چون ریزه میزه و فرفریه میگن خیلی بانمک شدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز