2777
2789

وقتی اینقد شدیده حتما باید دکتر بری و درصورت نیاز دارو بگیری

ولی درکل تغذیه سالم و کم کردن کافئین، وعده های کوچولو کوچولو

یه سری ورزش های سبک و حرکتای یوگا

دوش آب گرم

پچ ضد درد

پریود منو راحت تر میکنه

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دمنوش نعناع فلفلی میخورم هورمون مردانه رو پایین میاره خونریزی زیاد اما بدون درد و با رعایت این موارد نرمال شده

دوهفته مونده به پریودی شیرینی و کم کن

تخم کدو خام مصرف کن

لبنیاتم نخور نوشیدنی های حاوی کافئینم نخور

غذاهای پروتئین دار بخور

اب قلم

عصاره ی گوشت

وضعیت هورمون ها بهتر میشه

سیستم اعصابتم کنترل کن

یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا!!!دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیاا!!میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن(♡)رو تن دیوار کهنه نقش آزادی کشیدن..

من هم درد روحی شدیدی دارم هم جسمی خدایا دیگ خسته شدم الانم از بدن درد معده درد و کلیه درد دارم میمیرم

قبلشم ایقد بعد اخلاق میشم ک گند میزنم به رابطم تو تایپیک اخرم گفتم این چ دردیه ک هرماه باید باهاش دستو پنجه نرم کنم

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز