2777
2789

منم دخترم اخرای چهار ماه هست

براش کتاب میخونیم

تمرین نشستن

و البته اینکه من و پدر و خواهرشو میشناسه و واکنش نشون میده

به رنگ قرمز هم خیلی توجه میکنه

بابا دلت پاک باشد. دل پاک باشد ، کافی است! نکته : آن کسی که تو را خلق کرده است، اگر فقط دل پاک کافی بود، فقط می‌گفت: «آمنوا» اینکه کنار «آمنوا» گفته: «آمَنُوا وَ عَمِلُوالصَّالِحات»، یعنی هم دلت پاک باشد،هم کارت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم اخرای چهار ماه هست براش کتاب میخونیم تمرین نشستن و البته اینکه من و پدر و خواهرشو میشنا ...

یعنی بشونمش؟ اخه هنوز نمیتونه درست دمر بشه

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

صداهای مختلف ایجاد میکنیم

براش شعر پخش میکنم

قبلا با صدای سشوار میخوابید

الان به یک ترانه عادتش دادم با اون میخوابه

بابا دلت پاک باشد. دل پاک باشد ، کافی است! نکته : آن کسی که تو را خلق کرده است، اگر فقط دل پاک کافی بود، فقط می‌گفت: «آمنوا» اینکه کنار «آمنوا» گفته: «آمَنُوا وَ عَمِلُوالصَّالِحات»، یعنی هم دلت پاک باشد،هم کارت

هر بچه ای فرق میکنه

من دخترم وقتی سرش رو بالشت هست دایم خودش به سمت بالا میکشه و میخواد بشینه

عزیزم تو نت مطالب جالبی میتونی پیدا کنی

من کتاب خوندن و نشون دادن تصاویر و تو نت خوندم و واقعا دخترم علاقه داره

هر بچه ای فرق میکنه من دخترم وقتی سرش رو بالشت هست دایم خودش به سمت بالا میکشه و میخواد بشینه

دختر منم سرشو از بالش میده بالا .یعنی میخواد بشینه؟

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی