2789
عنوان

🫥Niniyar 🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام لطفاچرامن صداتون میکنم پیویتونم پیام گذاشتم رسیدگی نمیکنید؟؟ نمیتونم واردکاربریم بشم شماره موبایلم میزنم مینویسه درخواست شمامعتبرنیست

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

@niniyar

تا الان شده چهار تا تگ خدا قوت 🫡

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

سلام من بخاطر تگ کردن این کاربر @مهدویت_انقلابی_2 ۲۱ روز تعلیق شدم ولی وقتی اعتراض کردم خانم مونا ته ...

چطورتونستی براخانم تهرانی پست بذاری؟ لااقل منم پست بذارم مشکلموحل کنن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

دوستان در مورد کنکور اطلاعی دارید؟

در چه مورد عزیزم

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

@niniyar

حالا جدی تعلیقت کرده بودن یا نه؟😂😶

حالا جدی تعلیقت کرده بودن یا نه؟😂😶

خدا نکشتت دختر😂😂

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام نی نی یار من چندین روزه خصوصی پیام میدم تگ میکنم اما اصلا پاسخگو نیستید

مهشیدم🤍 

@niniyar

وقتی تنها کاری که بلدی تگ کردن نی نی یاره 😭🤣💔

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱🙂تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است 🙂

@niniyar

موقعیت: تنها کاری که بلدی تگ کردن نینیاره🤣🤣😭💔

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱🙂تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است 🙂

موقعیت: تنها کاری که بلدی تگ کردن نینیاره🤣🤣😭💔

حق🤣