2821
2789
عنوان

کنکور تجریی

324 بازدید | 14 پست

سلام

من امسال میرم دوازدهم رشتمم تجربیه

بین کلاس حضوری و انلاین موندم

میخوام انلاین بردارم اما نمیدونم کدوم دبیرا بهترن

ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین با دبیرای انلاین ارتباط میگیری یا نه آنلاین هم هزینه کمتری داره هم اینکه میتونی چند بار ببینی رفت و امدم نداره من خودم انلاین اصلا نمیبینم باهاشون ارتباط نمیگیرم ولی دوستام همه انلاین میبینن و براشون جوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهم کلاس تست آنلاین برداشتم رفتم مدرسه دولتی، آنلاین خوب نیست نمیتونی کلاسا رو باهم هندل کنی، صبح میری مدرسه عصر باید درس بخونی و تست بزنی با ویدیو دیدن وقتت تلف میشه. مگه اینکه مدرسه نری خودت همه کارارو کنی

بستگی به خودت داره که با کدوم بهتر ارتباط میگیری من خودم آنلاین راحتتر بود برام چون رفت و آمد و وقت تلف شده نداره و تازه همون آنلاینم با دور تند میدیدم ولی اگه نه هم حضوری برو

پک الماس برداری هم اقتصادیه و هم اساتید خوبی داره ولی میتونی هم تک به تک کلاس برداری

یکم انتخاب استاد سلیقه ایه باید بکی دو جلسه از اون استاد ببینی کلا میتونی باهاش پیش بری یا نه

پیشنهاد من برای ریاضی معین کرمی و زیست حنیف عظیمی

شیمی بابایی فقط دیدم و خوب بود فیزیک نوکنده و میرحسینی دوتاشونم خوبن میرحسینی عمیق تر توضیح میده با تست کم ولی نوکنده یکم فرمولی تر میگه اما خیلی تست حل میکنه

اینکه میگم سلیقه ایه به خاطر اینه که مثلا برای فیزیک خیلیا تعریف یحیوی و قضاتی اینا رو میکردن ولی من باهاشون ارتباط نگرفتم

یا دوباره مثلا آریان حیدری استاد معروفیه ولی به نظر من خیلی فرمولی میگه مخصوصا مثلثاتشو با اینکه بیان خیلی قوی ای داره ولی به نظرم برای افراد تا سطح متوسط مناسب نیست

من دهم کلاس تست آنلاین برداشتم رفتم مدرسه دولتی، آنلاین خوب نیست نمیتونی کلاسا رو باهم هندل کنی، صبح ...

اره میخواپ مدرسه نرم خودم خونه بخونم چون واقعا با دبیرای مدرسه دولتی نمیشه پیش رفت

من آنلاین برداشتم وقتی دوازدهم بودم ولی اصلا توصیه نمیکنم مخصوصا اگه سال اولی هستی ک میخوای کنکوری بخونی

برای 4 تا درس تخصصی بخوای کلاس برداری 200 جلسه میشن ک عمرا نمیتونی تو یکسال همه رو ببینی با وجود مدرسه

یا همه جلسات کامل نبین یا حضوری بردار

برای اساتیدم نمونه تدریس موسسه های مختلف نگاه کن ببین با کدوم بهتر یاد میگیری