2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام درمورد حس شیشمتون بنظرتون امسال کنکور تجربی چه رشته ای قبول میشم؟

بنظرتون فرهنگیان آموزش ابتدایی میارم؟

بنظرتون رابطم با امیرحسین به ازدواج ختم میشه؟؟ اگه خیر به کی هست کی میاد خواستگاری کارش چیه مشخصات ظاهری و شخصیتیش چجوریه شغلش چیه اسمش چیه ؟؟ میدونم زیاد شدعذرمیخوام ازتون ممنونم بابت پاسخگوییتون

یه مشکلی حس میکنم پیش میاد که گرفتن مدرک عقب میوفته

امسال ازدواج دارم؟؟ کادر درمانه مثل خودم و میشناسمش؟؟خوشبخت میشم

کلا هر چی راجع به مسائل عاطفی من به ذهنت رسید مرسی💕

🌙✨️

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم

مبین دوستم داره پیش میاد میگه بهم کلا از اون چی حس میکنی 🙃 🩵

کاربرجدید نیستم تعلیق شدم دوباره اومدم😂✌🏻I don't care what others say and I live for myself. I have to achieve my dreams! I have to succeed and have the best of everything.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز