2777
2789
عنوان

نهایی

147 بازدید | 8 پست

الان همون ۲ خرداد برگزار میشه؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیست هنوز تاریخ ندادن که !

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ...

نه تاریخش معلوم نشده

میشه به تاپیک آخرم سر بزنی

اگه جایی کامنت عجیب گذاشتم تعجب نکن ، شیشه میکشم ❤️😂 کاربری دست یه اکیپه ( آوا و پروانه و دوستان) 😂 🧡نرها درخواست دوستی ندن 🐄 دخترا قبل درخواست دوستی دادن یجا تگم کنید و کارتون بگید تا قبول کنم درخواستتون رو 🦦💛 میتونید کامنتمو لایک کنید با خیال راحت 😂💚

نمیدونم منم گیچ شدم

با اجزه از اسی عزیزم @niniyar جان بی زحمت تاپیک منو منتشر کن عزیزم

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز