2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موافقم این زشتا دختر فوق خوشگل میخوان بعدش میبینن دختر خوشگل قبولشون کرده دور برمیدارن فکر میکنن خیلی خاصن میرن خیانت میکنن🤣

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده

والا همین سلبریتیا، شوهر هر سلبریتی ای دیدم که به زنش خیانت کرد قیافش از میمونم بدتر بود، حالا زنشون عین فرشته ها...

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

تکذیب میکنم شنیدم طرف خوشگل بوده زنش خیانتشو فهمیده پررو برگشته گفته میخوام تا جوونم از زندگیم لذت ببرم همینقدر وقیح این به ذات مربوطه نه ظاهر

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

نمیشه دقیقا تایید کرد انسان پوست و استخون ولی آنقدر تقاضا زیاده شما فکر میکنید که این خانمها زیبایی مرد براشون مهمه چرا اگه به یک همچین کیسی بر بخورن که آویزونن ولی تو جامعه ای که زن فرصت و محال انتخاب نداره خلا هم داره چون مطلقه است گیا دسترسی نداره دیگه به قیافه فکر نمیکنه حالا بیا و ببین خانمهایی که اصلا خلا ندارن شوهراشون هم خوبه، تقاضا بیداد میکنه. از دوطرف فقط مال خانمها تازه رو نمیشه. 🙏🙏

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792