marjaan مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 412 عنوان بیمه ایرانیان 176 بازدید | 5 پست خانمای باردار کسی بیمه ایرانیان داره هزینه ویزتا و سونو های بارداری چ جوری با این بیمه خوبه یانه ؟؟ اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم 1397/03/08 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marjaan مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 412 من رفتم سونو قبول نکردن فقط برای بیمارستان خوبه کدوم سونو اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم
marjaan مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 412 تو قیطریه.همه بیمه هارو قبول میکرد غیر از این من شهرستانم .بعد سزارین میشم حتما چون اولی رو هم سزارین شدم گفتم اگه اوتقد تفاوت نداره الکی بیمه درنیارم به کارم نیاد اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم
tanar عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2330 من شهرستانم .بعد سزارین میشم حتما چون اولی رو هم سزارین شدم گفتم اگه اوتقد تفاوت نداره الکی بیمه درن ... برا بیمارستان خوبه فک کنمبرو اون بیمارستانی که میخوای یزاربن شی یوال کن حتما.ولی تا جایی که من شنیدم خوبه
marjaan مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 412 برا بیمارستان خوبه فک کنم برو اون بیمارستانی که میخوای یزاربن شی یوال کن حتما.ولی تا جایی که من شنی ... مرسی ممنون اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم