2777
2789

رسمی نامزدتون یا غیررسمی؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

من ۷ ماهه نامزدیم

نامزدم ۲۶ سالشه و سوپرمارکت داره

دوربینش رو گوشی منم هست

پریشب داشتم دوربینش رو نگاه میکردم ، دیدم دوتا دختر اومدن ازش خرید کردن و خیلی کرم میریزن ، به نامزدم پیشنهاد مشروب خوردن دادن و نامزدم هم در مغازه رو بست و باهاشون نشست خورد و یکیشو بغل کرد و بوسید و...😭

من دو ساعت تمام شاید این چیزا بودم

نمیدونم چکارش کنم

تعهد ازش بگیرم و کنار بیام؟

یا اینکه جدا بشم

آخه اخلاق و رفتارش خیلی خوبه

سنتی آشنا شدیم و همه قبولش دارن

دوسش داشتم

ولی خراب کرد همه چیو

جدا شو ... خیانت توجیه پذیر نیست برای من و شخصیت من خط قرمزه و وقتی رد شد دکمه اش زده میشه .. بازم به خودتون بستگی داره مشورت کنید با مشاور و در نهایت حسابی فکر کن

رها هستم :)کار فاتح _قلبم ...🫀🤍🙂

بنظرم کسی که خیانت کنه هزار بار دیگم تکرارش میکنه

مخصوصا اونم توی نامزدی که عشق از همیشه بیشتره

مگه چی کم داشتین شما که خیانت کرد

بعد ازدواج صد برابر میشه

میدونم سخته ولی بنظرم جدا شو ، من بودم به هیچ وجع فرصت دوباره نمیدادم چون پسرارو میشناسم

اگر آدم مذهبی، نژاد پرست و حیوان آزاری هستی روم ریپلای نزن