2777
2789
عنوان

بازم رژیم🫠

531 بازدید | 19 پست

بچه ها طبق تاپیک قبلیم میخام اون رژیم ۱۴ روزه رو بگیرم بعدش حدود یک هفته وقت دارم و یه عروسی داریم ک خیلی برام مهمه وزنم بیاد پایین به نظرتون اون یک هفته دوباره یه رژیم سخت بگیرم یا بدنم استپ میکنه الان وزنم۹۳ باید تا۲۰ روز دیگ بیام نزدیکای۸۵ میدونم بده و سخته ولی مجبورم

کسی رژیم یک هفته ای میشناسه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترین رژیم از نظر من حذف وعده ناهار طب سنتی هم تاییدش کرده خود دکتر سمیعی میگه من ۲۰ سال ناهار نخوردم دوسه روز اول شاید یکم سخت باش موقع ناهر که میشه سبزیجات مثل کلم و کاهو زیاد بخور خاستی روش روغن زیتون بزن بیشتر نگهت میداره بخور واب هم زیاد بخور دو یا سه تا لیوانخودتو مشغول کن به کارات برس و میوه هم میتونی دو وعده در روز بخوری تا ساعت هفت شام بخور و کربوهیدرات کم مثلا یه کف دست نون سبوس دار یا اگه برنج باش یه کپکیر کافیه پروتئین بیشتر بخور.

۸۵ و ۹۰ فرقی ندارن باهم

رژیم بگیری پوستت ترک میبنده لباس باز نمیتونه بپوشی

تازه زیر چشمات سیاه میشه

زشت میشه صورتت

برو دکتر تغذیه

آزمایش هم بده دلیل چاقیت چیه

و خدا معجزه میکند !🌱💛

2790
2778
2791
2779
2792