2777
2789

نمیدونم کار میکنه یا نه

از هیچکس متنفر نیستم، میدونم بعضیاتون کمبود و عقده دارید و بخاطر همین بدجنسی میکنید و خیلیاتون هم ترس دارید و میترسید از هرکسی که متفاوت از خودتون باشه، ولی ته دلتون هیچی نیست اینا همه ناخوداگاه و از عواطفتون و مشکلاتتون میان پس همتونو از ته دلم دوست میدارم😙😙🤍✨

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

س بهم زنگ میزنه؟

اره

از هیچکس متنفر نیستم، میدونم بعضیاتون کمبود و عقده دارید و بخاطر همین بدجنسی میکنید و خیلیاتون هم ترس دارید و میترسید از هرکسی که متفاوت از خودتون باشه، ولی ته دلتون هیچی نیست اینا همه ناخوداگاه و از عواطفتون و مشکلاتتون میان پس همتونو از ته دلم دوست میدارم😙😙🤍✨

سلام میشه بگید من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون ب ...

سلام بخدا حس ششمی نیستم 😂 گفتم که

تبادل فا ل پی وی

ف.ال انجام میدم. تبادل هم انجام میدم،آدمی مرگ و تولد را به تنهایی تجربه میکند. ما تنها زاده میشویم و تنها میمیریم.(نی نی یار عزیز قبل از اینکه تعلیق کنی هشدار بده)