مبارك باشه تر از این نداریم علائمت چیه؟چند روز اقدام داشتی و چه روزایی ؟سیکلت چند روزه بود؟؟
ماه پیش دو روز عقب انداختم یه بی بی هاله خیلی کم رنگ انداخت یکی دیگه روز بعد زدم اصلا هاله نداشت بعدشم پری شدم خیلی کمرنگ باشه مثل خط تبخیر کاذبه اما بی بی شما در رنگه خدارو شکر
واقعا تا خدا نخواد نمیشه یسوال شما تو این روزا ترشح شفاف داشتین یا طبق سونو اقدام کردیم ببخشید من چو ...
خواهش میکنم
من رفتم سونو بعدشم هم ترشح داشتم هم تخمدونم تیر میکشید موقع تخمک گذاری من روز تخمک گذاریم رو با ماشین حساب تخمکگذاری از گوگل پیدا کردم با همون چیزی که دکتر گفت مطابقت داشت
خواهش میکنم من رفتم سونو بعدشم هم ترشح داشتم هم تخمدونم تیر میکشید موقع تخمک گذاری من روز تخمک گذاری ...
منم حساب کردم روز تخمک گذاری مو ولی خب زودتر از این تاریخ پهلوی چپم تیر می کشید و انقد درد داشتم دولا شدم روز بعدش ترشح داشتم حالا نمیدونم همون روز بوده یا طبق تاریخ تخمک آزاد میشه ...!!
مرسی چشم حتما من خودم چون خیلی چشم انتظاری کشیدم برای همه چشم انتظارا دعا میکنم انشاالله که خدا دامن همه رو سبز کنه نذر شیر کن برای حضرت علی اصغر(ع) خیلی جوابه من پارسال محرم نذر کردم امسال هنوز به محرم نرسیده حاجت گرفتم